Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

YouTube και Facebook τα πιο αξιόπιστα και γρήγορα κοινωνικά δίκτυα

Το Facebook ως το πιο γρήγορο και το YouTube ως το πιο αξιόπιστο από τα κοινωνικά δίκτυα ανέδειξαν τα στοιχεία της εταιρείας AlertSite. Συγκεκριμένα, με τα 0,75 δευτερόλεπτα μέσο όρο χρόνου απόκρισης, το Facebook δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει για πέμπτο συνεχόμενο τρίμηνο την πρώτη θέση της σχετικής έρευνας σε ό,τι αφορά την ταχύτητα. Το YouTube, από την πλευρά του, διατήρησε την πρωτιά που κέρδισε το τελευταίο τρίμηνο του 2010, αφού με 99,96% διαθεσιμότητα αποτελεί την πιο αξιόπιστη από τις υπηρεσίες που εξετάστηκαν.

Επισυναπτόμενη Εικόνα: AlertSite_SocialMedia_Q1_ResponseTimes1.pngΕπισυναπτόμενη Εικόνα: AlertSite_SocialMedia_Q1_Availability1.png

Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκεται και το LinkedIn, ενώ χειρότερο όλων και στις δύο κατηγορίες ήταν με διαφορά το MySpace. Όσο για τις επιδόσεις του Twitter, φαίνεται πως υπολείπονται έναντι των υπολοίπων (πλην του MySpace), παρόλα αυτά, η αναφορά της AlertSite κάνει λόγο για σταθερότητα της υπηρεσίας μέσα στο 2010, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των tweets αλλά και των χρηστών της αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Site: Social Times[via]

Read more: TECH&TECH: YouTube και Facebook τα πιο αξιόπιστα και γρήγορα κοινωνικά δίκτυα

Δεν υπάρχουν σχόλια: