Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Apple: Πληθαίνουν οι φήμες για τη κυκλοφορία του iPhone 5



Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές της Apple που περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του iPhone 5. Οι περισσότεροι ήλπιζαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τον ερχόμενο Ιούνιο στο World Wide Developers Conference (WWDC) που διοργανώνει η Apple, αν και τίποτα δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα. Μόνο ορισμένες φήμες που προέβλεπαν το καινούριο iPhone να «φοράει» διπύρηνο επεξεργαστή συγχρονισμένο στο 1GHz. Φήμες που έγιναν πιο ισχυρές, ιδιαίτερα μετά την έλευση του iPad δεύτερης γενιάς, οπού και χρησιμοποιεί τον διπύρηνο επεξεργαστή Α5.

Σύμφωνα όμως με νέες πηγές της ιστοσελίδας MacRumors, καμία ανακοίνωση για διάδοχο του iPhone 4 δεν πρόκειται να συμβεί πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αφού – πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα MacRumors – ένας αναγνώστης τους, επικοινωνώντας με τον πάροχό του (AT&T) για να ελέγξει την ημερομηνία που θα μπορεί να ανανεώσει τη συσκευή του (προφανώς iPhone 4), διαπίστωσε πως κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό σε τουλάχιστον πέντε μήνες από τώρα. Προφανώς, η AT&T ενημέρωσε τον συνδρομητή της πως ο λόγος για αυτήν την καθυστέρηση είναι η μετατόπιση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου iPhone 5 από τον Ιούνιο που ίσως ήταν αρχικά προγραμματισμένο στον προσεχή Σεπτέμβριο. Βέβαια, όλα αυτά δεν αποτελούν έγκυρες πληροφορίες, εντούτοις, έρχονται να ταιριάξουν με άλλες αντίστοιχες πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας κατά καιρούς.

Υποθετικά, ο εκπρόσωπος της AT&T που εξυπηρέτησε τον συνδρομητή να είπε πως «η Apple μας ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο iPhone τον προσεχή Ιούνιο ή Ιούλιο αλλά σίγουρα θα υπάρξει αντικαταστάτης στο άμεσο μέλλον. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Όταν θα έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά, θα την ανακοινώσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας».

Τώρα, αν συνυπολογίσουμε πρώτον, ότι όλα αυτά δημοσιοποιήθηκαν στο MacRumors, και δεύτερον, ότι τις περισσότερες φορές οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών των παρόχων κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν καμία έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με τις νέες αφίξεις συσκευών, καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά παραμένουν «rumors» μέχρι την πρώτη επίσημη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον αναμενόμενο διάδοχο του μήλου.[via]

Read more: TECH&TECH: Apple: Πληθαίνουν οι φήμες για τη κυκλοφορία του iPhone 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: