Σάββατο, 28 Μαΐου 2011


Έρχεται το Nokia Oro!

Πολυτέλεια, κομψότητα και αξιοπιστία
Στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου θα αρχίσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά το Nokia Oro, το καινούριο premium smartphone της της Nokia.

Το Nokia Oro παράγεται σε περιορισμένο αριθμό συσκευών και για την κατασκευή του συνδυάζεται δέρμα υψηλής ποιότητας, από την εταιρεία Bridge of Weir LeatherTM, πλάκα χρυσού 18 καρατίων και κρύσταλλο ζαφειριού για το πληκτρολόγιο αφής.

Το premium αυτό smartphone διαθέτει επίσης κάμερα 8 megapixel και οθόνη τεχνολογίας AMOLED η οποία προστατεύεται από κρύσταλλο υψηλής αντοχής. Το αποτέλεσμα είναι μια συσκευή με πλούσια χρώματα, σκληρό χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα.


«Από το εξωτερικό περίβλημα μέχρι την ίδια τη συσκευή, στην περίπτωση του Nokia Oro κατασκευάσαμε ένα smartphone που είναι απολαυστικό όταν το κρατάς και πολύ ευχάριστο όταν το χρησιμοποιείς» δηλώνει ο κ. Said Alessandro Lamanna, αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στη Nokia.

«Το Nokia Oro αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό κατασκευής υψηλής ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένων, αποκλειστικών υλικών. Σχεδιάστηκε με γνώμονα το αλάνθαστο πάθος για τη λεπτομέρεια, είτε πρόκειται για τη χρησιμοποίηση πραγματικού χρυσού, είτε για το κρύσταλλο ζαφειριού και την χειροποίητη πίσω όψη από δέρμα» προσθέτει.

Στη συσκευασία του Nokia Oro περιλαμβάνεται και μια ειδική έκδοση του βραβευμένου ακουστικού Bluetooth Nokia J από χρυσό 18 καρατίων. Το Nokia J χρησιμοποιεί την τεχνολογία «Always Ready» της Nokia, η οποία επιτρέπει στο χρήστη του, όταν θέλει να απαντήσει σε κάποια εισερχόμενη κλήση, να το σηκώνει απλώς και να αρχίζει να μιλάει, ενώ παράλληλα η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει χρόνο αναμονής που φτάνει και τους τρείς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: