Κυριακή 31 Ιουλίου 2011


Multi-boot manager για Android smartphones

Multi-boot manager για Android smartphones 

Η εφαρμογή BootManager αναλαμβάνει να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία της χειροκίνητης αλλαγής της ROM του rooted smartphone σας. 
Όσοι διαθέτετε Android smartphone, ίσως έχετε μπει στον πειρασμό να προχωρήσετε στη διαδικασία root, ώστε να τους εγκαταστήσετε μια custom ROM και να το εφοδιάσετε με δυνατότητες, τις οποίες δεν είχε συμπεριλάβει ο κατασκευαστής στην επίσημη έκδοση του software.
Για όσους λοιπόν επιδίδονται με το ευγενές άθλημα του software modding για το Android, υπάρχει στο Android Market η εφαρμογή BootManager, με τη βοήθεια της οποίας διευκολύνεται η διαδικασία του backup των δεδομένων σας, αλλά και η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών custom ROMS, μέσω ενός boot menu. Η εφαρμογή κοστίζει 2,10 ευρώ, αλλά το άσχημο είναι ότι είναι σχεδιασμένη για συγκεκριμένα μοντέλα κινητών, τα περισσότερα από τα οποία μάλιστα κυκλοφορούν στις ΗΠΑ: Motorola Droid, HTC IncredibleHTC ThunderboltHTC VisionHTC EVO 4GHTC Inspire 4G, HTC Desire και HTC Desire HD.
Οι δημιουργοί της εφαρμογής σημειώνουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από χρήστες άλλων κινητών με ανάλογα χαρακτηριστικά, αλλά η επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχούς εγκατάστασης και λειτουργίας έχουν οι κάτοχοι αντίστοιχων μοντέλων με τα προαναφερθέντα, όπως π.χ. το Motorola Milestone, το οποίο είναι η αντίστοιχη έκδοση του Motorola Droid.
Απομένει να δούμε αν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι στην πράξη πιο εξυπηρετική και λειτουργική από το δοκιμασμένο πρόγραμμα ROM Manager, που αποτελεί μια πολύ δημοφιλή επιλογή όσων ασχολούνται με ROM flashing στο Android.

Πηγή: Android and Me
via  more


Read more: TECH&TECH: Multi-boot manager για Android smartphones 

Δεν υπάρχουν σχόλια: