Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011


Φήμες για μικρότερη και φθηνότερη έκδοση του iPhone 4

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσαν στον χώρο του Internet φήμες που ήθελαν την Apple να παρουσιάζει δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας ταυτόχρονα. Οι φήμες αυτές δείχνουν να ενισχύονται σημαντικά, καθώς το πρακτορείο Reuters σε αποκλειστικότητα επικαλείται πηγές προσκείμενες στους Ασιάτες προμηθευτές της Apple, σύμφωνα με τις οποίες έχει ξεκινήσει η κατασκευή νέας συσκευής, παραπλήσιας με το iPhone 4.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  iphone-4-pricing2.jpg Εμφανίσεις:  7 Μέγεθος:  45,8 KBΗ συσκευή αυτή φέρεται να έχει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα ανέρχεται στα 8GB, σε σχέση με τα 16GB και 32GB του τρέχοντος iPhone 4. Επίσης η νέα συσκευή θα έχειμεγαλύτερη οθόνη αφήςβελτιωμένη κεραία και φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα στα 8 MPixel.

Το λεγόμενο iPhone 4S, σε περίπτωση που όντως υπάρξει, υποδεικνύει πιθανή επιθυμία της Apple να εισχωρήσει στην κατηγορία των smartphones μέσης τιμής, έτσι ώστε να προσελκύσει τους καταναλωτές που έχουν δελεαστεί από τις συσκευές χαμηλής και μέσης τιμής που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android της Google. Ταυτόχρονα, με ένα φθηνότερο iPhone η εταιρεία θα μπορέσει να προωθήσει ευκολότερα την νέα υπηρεσία iCloud, η οποία αποτελεί μια online πλατφόρμα αποθήκευσης μουσικής, εγγράφων και ρυθμίσεων, μειώνοντας έτσι την ανάγκη ύπαρξης μεγάλου αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή.

Η Apple προβλέπεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά συσκευής iPhone στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το πιθανό iPhone 4S ενδέχεται να παρουσιαστεί ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι πηγές αναφέρουν ότι η παραγωγή των δύο συσκευών από τις Foxconn και Pegatron θα φτάσει στα 45 εκατομμύρια τεμάχια.

ΠηγέςReutersMashableTheNextWeb


Read more: TECH&TECH: Φήμες για μικρότερη και φθηνότερη έκδοση του iPhone 4 

Δεν υπάρχουν σχόλια: