Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011


OCT
7

HTC- παρουσιάζει το HTC Sensation XL με τεχνολογία Beats Audio

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε σήμερα το HTC Sensation™ XL, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία Beats Audio™. Η τελευταία αυτή καινοτομία είναι καρπός της νέας συνεργασίας της HTC με την Beats, η οποία είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο, και οδηγεί τις δυνατότητες ψυχαγωγίας που προσφέρουν τα κινητά τηλέφωνα σε νέα επίπεδα, χάρη στην εντυπωσιακή οθόνη 4,7 ιντσών και τη βελτιστοποιημένη ακουστική εμπειρία που προσφέρει.

Το HTC Sensation XL έρχεται να προστεθεί στο HTC Sensation XE, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της HTC μια δυνατή οικογένεια από Smartphones με τεχνολογία Beats Audio.
«Με το Beats Audio, το HTC Sensation XL παραμένει πιστό στη δέσμευση τής HTC να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό ήχο στα κινητά που κατασκευάζει, είτε πρόκειται για τον ήχο ενός μουσικού κομματιού, είτε για τα ηχητικά εφέ μιας ταινίας ή ενός παιχνιδιού», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Αποτελεί έξοχο παράδειγμα του γιατί η συνεργασία μας με την Beats έχει τόσο μεγάλη σημασία για τους χρήστες, σήμερα, αλλά και στο μέλλον
«Η HTC είναι απίστευτος συνεργάτης και ενστερνίστηκε πλήρως την επιθυμία μας να κάνουμε τη μουσική εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό όσο πιο δυνατή και πιο πλούσια γίνεται», σχολίασε ο Jimmy Iovine, πρόεδρος της Beats by Dr. Dre.
Έξοχος σχεδιασμός, εξαιρετικές επιδόσεις και εκπληκτικός ήχος

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  HTC Sensation XL_3V.jpg Εμφανίσεις:  17 Μέγεθος:  222,8 KBΜε οθόνη 4,7 ιντσών, λεπτό σχεδιασμό πάχους μόλις 9,9 χιλιοστών και ενσωμάτωση της τεχνολογίας Beats Audio, το HTC Sensation XL δημιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στην ψυχαγωγία, με εκπληκτικό ήχο και εικόνα για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Το HTC Sensation XL διαθέτει μοναδική ρύθμιση του ήχου από την Beats, η οποία διασφαλίζει ότι οι χρήστες ακούν την αγαπημένη τους μουσική όπως την προόριζε να ακουστεί ο δημιουργός της.

Αποκλειστικότητα των κινητών της HTC, το HTC Sensation XL συνοδεύεται από τα νέα πανάλαφρα ακουστικά urBeats™, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για να λειτουργούν ενιαία με το ηχητικό προφίλ Beats της συσκευής. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο η πραγματοποίηση κλήσεων γίνεται εύκολη υπόθεση και τα χέρια παραμένουν ελεύθερα, ενώ το τηλεχειριστήριο στο καλώδιο των ακουστικών επιτρέπει στους χρήστες να σταματούν, να προχωρούν ή να ξανακούν ένα μουσικό κομμάτι, και να απαντούν σε μια εισερχόμενη κλήση ενώ ακούν μουσική.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να στέλνουν στους φίλους τους τις μουσικές τους προτάσεις ή πληροφορίες για ένα μουσικό κομμάτι, με γραπτό μήνυμα, e-mail, ή μέσω του προφίλ τους στο Facebook®. Για να ορίσεις την τέλεια ηχητική ειδοποίηση στις εισερχόμενες κλήσεις ή τα μηνύματα από φίλους και συγγενείς, χρησιμοποίησε τη λειτουργία περικοπής ήχου κλήσεων (Ringtone Trimmer) για να επεξεργαστείς ένα μουσικό κομμάτι και να το προσθέσεις στη σχετική ρύθμιση, στην επαφή του φίλου σου.


HTC Watch
Το HTC Sensation XL διαθέτει επίσης το HTC Watch, μια εφαρμογή/υπηρεσία πολύ εύκολη στη χρήση, η οποία φέρνει ολόκληρη συλλογή από τις πιο πρόσφατες ποιοτικές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στην παλάμη σου, προσφέροντάς σου μια οπτική εμπειρία που θα σε συναρπάσει.
Το HTC Watch χρησιμοποιεί τεχνολογία προοδευτικής λήψης αρχείων που επιτρέπει την προβολή ενός βίντεο χωρίς να πρέπει να περιμένεις πρώτα να ολοκληρωθεί η λήψη του. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής είτε ενοικίασης, είτε αγοράς των βίντεο, και, σε περίπτωση αγοράς, μπορείς να τα παρακολουθήσεις σε έως πέντε διαφορετικές συσκευές HTC.

Απαθανάτισε τη στιγμή
Το HTC Sensation XL έχει κάμερα 8MP με ευρυγώνιο φακό 28mm, f/2,2 και αισθητήρα BSI, για να απαθανατίζεις μεγαλύτερο πλάτος μιας εικόνας με κάθε κλικ και για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Όταν λειτουργεί ως βιντεοκάμερα, το HTC Sensation XL δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εγγράψουν ανεπανάληπτες στιγμές με εξαιρετική καθαρότητα εικόνας και απίστευτο στερεοφωνικό ήχο, ιδανικά για να μοιραστούν στη συνέχεια τα βίντεό τους στο YouTube®, το Facebook® ή στην οθόνη της τηλεόρασής τους.

Διαθεσιμότητα
Το HTC Sensation XL θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ειρηνικό από τις αρχές Νοεμβρίου. Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η HTC θα θέσει επίσης σε κυκλοφορία περιορισμένο αριθμό συσκευασιών που θα περιλαμβάνουν ειδική έκδοση των ακουστικών Beats Solo.

Σχετικά με την Beats Electronics LLC
Ιδρυθείσα το 2006, η Beats Electronics είναι το πνευματικό παιδί του θρυλικού καλλιτέχνη και παραγωγού Dr. Dre και του προέδρου της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine, στόχος των οποίων ήταν η κατασκευή ενός νέου τύπου ακουστικών τα οποία θα μπορούσαν να αναπαράγουν το πλήρες φάσμα των ήχων που μουσικοί καλλιτέχνες και παραγωγοί απολαμβάνουν στα επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://beatsbydre.com.
Σχετικά με την HTC
Η HTC Corporation (HTC) είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC δημιουργεί καινοτόμες συσκευές που υπηρετούν τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν, με κωδικό 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: