Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011


ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΤΗΣ ΑΝΟΊΓΕΙ Η APPLE ΣΤΟ GRAND CENTRAL ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΥΌΡΚΗΣ


undefined


Τυχεροί όσοι θα είναι στην Νέα Υόρκη, εν όψει κιόλας της Μαύρης Παρασκευής, μιας και η Apple, ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημά της, Grand Central Store.

Το νεότερο και μεγαλύτερο κατάστημα της Apple, που βρίσκεται στο Grand Central Terminal της Νέας Υόρκης,  θα ανοίξει σήμερα, 22 Νοεμβρίο. Αν αυτό αληθεύει, το κατάστημα θα επωφεληθεί από την αύξηση της κυκλοφορίας λόγω τον εορτών που πλησιάζουν, μιας και από τους διαδρόμους του Grand Central, περνάνε περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Από χθες, το κατάστημα ήταν «προστατευμένο» από τα αδιάκριτα μάτια με μαύρο ξύλινα τείχη. Αλλά χάρη σε εικόνες και σχέδια ορόφων που έδωσε στην δημοσιότητα η  Metropolitan Transportation Authority (MTA), η οποία λειτουργεί το Grand Central (και το υπόλοιπο σύστημα δημόσιας μεταφοράς της Νέας Υόρκης), μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα του τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία.

Το κατάστημα θα απασχολεί περίπου 300 εργαζόμενους, και καταλαμβάνει 2.229,67 τετραγωνικά μέτρα, εμβαδόν που θα το καταστήσει το μεγαλύτερο κατάστημα από όλα τα 350+ καταστήματα που διατηρεί η Apple σε όλο το κόσμο.

Οι υπάλληλοι που πρόκειται να εργαστούν στο Grand Central, φέρεται να εκπαιδεύονται σε άλλα καταστήματα της Apple στη Νέα Υόρκη, ενώ το κατάστημα λέγεται ότι είναι στο στάδιο της εφοδιασμού με προϊόντα και ικανοποιητικού stock, για να αντεπεξέλθει στον τεράστιο αριθμό πελατών που κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθεί στην Μαύρη Παρασκευή.

Ξεναγηθείτε στους χώρους του νέου καταστήματος με το παρακάτω βίντεο:
via-more


Apple Store Grand Central

Δεν υπάρχουν σχόλια: