Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011


NOV
10

HTC Ville: Πάχος λιγότερο από 8mm, λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και Sense 4.0

HTC Ville: Πάχος λιγότερο από 8mm, λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και Sense 4.0


Μέσω του BGR, πληροφορούμαστε ότι στα άμεσα σχέδια της HTC περιλαμβάνεται και η επικείμενη κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τηλεφώνου, το οποίο και θα παρουσιαστεί επίσημα στην ετήσια έκθεση Mobile World Congress, με την παράλληλη ανακοίνωση του μοντέλου HTC Edge.

Το νέο HTC Ville ( όπως είναι η κωδική ονομασία της συσκευής) θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσημα τον Απρίλιο, με ενσωματωμένη την έκδοση Android 4.0 4.0 Ice Cream Sandwich. Είναι η πρώτη συσκευή της εταιρίας που θα είναι εφοδιασμένη με το αναβαθμισμένο HTC Sense 4.0. Επιπλέον, το νέο smartphone έρχεται με οθόνη 4,3 ιντσών QHD τεχνολογίας Super AMOLEDκαι τροφοδοτείται με επεξεργαστή 1.5 GHz διπλού πυρήνα και προέρχεται από την σειρά επεξεργαστών Snapdragon S4 τηςQualcomm.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές του Ville, h κάμερα που θα χρησιμοποιεί η συσκευή έχει αισθητήρα 8MP και με δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ποιότητα 1080p HD. Ένα σημαντικό μειονέκτημα του τηλεφώνου όπως φημολογείται, είναι η έλλειψη υποστήριξης τεχνολογίας NFC, λόγω της μεταλλικής του κατασκευής με πάχος που δεν ξεπερνά τα 8mm. Τέλος, θα περιέχει μπαταρία 1650mAh, υποστήριξη σύνδεσης HSPA+ και θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία επεξεργασίας ήχου Beats.

[via]
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: