Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Περιφερειακά της Logitech για tablets


Με προϊόντα τόσο για το iPad όσο και για tablets με λειτουργικό Android, η συγκεκριμένη σειρά της Logitech περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από περιφερειακά (από πληκτρολόγια μέχρι ηχεία) που σας βοηθούν να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για τo tablet σας.

Είτε το χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μέσω Facebook, είτε για να μοιραστείτε με την παρέα σας την αγαπημένη σας μουσική, είτε για να ποστάρετε κάτι στο blog σας, η Logitech έχει την αντίστοιχη συσκευή που θα κάνει τη ψηφιακή εμπειρία ακόμη πιο εύκολη.
Logitech Keyboard Case


Σχεδιασμένη σε συνεργασία με την εταιρία ZAGG, το τελευταίο μοντέλο Logitech Keyboard Case (που συνδυάζει θήκη και πληκτρολόγιο) έχει το ίδιο κομψό αλουμινένιο κάλυμμα και μαλακή επένδυση στο εξωτερικό (υψηλής πυκνότητας και στρατιωτικών προδιαγραφών), με το αντίστοιχο μοντέλο που έχει ήδη παρουσιαστεί στην αγορά των ΗΠΑ. Η προστατευτική αυτή θήκη αγκαλιάζει το iPad 2 καλύπτοντας την οθόνη και τις άκρες του, ενώ συνδέεται απλά και εύκολα με τη συσκευή μέσω Bluetooth.

Το Logitech Keyboard Case διαθέτει στο εσωτερικό του ένα πιο εξελιγμένο πληκτρολόγιο, με βελτιωμένο το πάτημα των πλήκτρων για πιο άνετη δακτυλογράφηση. Πίσω από το πληκτρολόγιο υπάρχει μια εσοχή που στηρίζει το iPad 2 είτε όρθιο είτε πλάγια, για άμεση χρήση.

Logitech Wireless Speaker


Αυτό το ηχείο δεν χρειάζεται καλώδια και μπορείς να το τοποθετήσεις οπουδήποτε στο χώρο έως  και 17 μέτρα μακριά από το iPad ή το Android tablet (η απόσταση επικοινωνίας εξαρτάται από τη χρήση, τις ρυθμίσεις και τις συνθήκες περιβάλλοντος). Το ηχείο προσφέρει με τη σειρά του πλούσιο στερεοφωνικό ήχο από τα δύο μεγάφωνα των 2 ιντσών και ένα στιβαρό μπάσο. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία αρκεί για 10 ώρες χρήση (και εδώ ανάλογα τη χρήση), οπότε το ηχείο μπορεί να σας συνοδεύσει οπουδήποτε. Όσο για το στήσιμο; Με μια Bluetooth σύνδεση όλα είναι έτοιμα!

Logitech Tablet Keyboard


Το Logitech Tablet Keyboard, συνδυάζει βάση και πληκτρολόγιο και είναι σχεδιασμένο για εύκολη μετακίνηση. Στήνεται εύκολα και εξυπηρετεί άμεσα όπου κι αν χρησιμοποιείτε το tablet σας. Η επικοινωνία με τη συσκευή γίνεται μέσω Bluetooth.
Το Logitech Keyboard Case και το Logitech Wireless Speaker είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2012 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99. Το Logitech Tablet Keyboard για iPad είναι διαθέσιμο την ίδια περίοδο με προτεινόμενη τιμή τα €59,99.

Δεν υπάρχουν σχόλια: