Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

H Vodafone και η Sony συνεργάζονται στο PlayStation Vita


undefined
Η Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας, με την οποία η Vodafone Ελλάδας, αποτελεί τον προτιμώμενο πάροχο συνδεσιμότητας 3G για το νέο PlayStation Vita στην Ελλάδα.
Το μοντέλο PlayStation Vita με Vodafone 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone, ώστε οι χρήστες του να μπορέσουν να απολαύσουν αμέσως την εμπειρία του social gaming εν κινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation Vita απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα λάβουν ένα κωδικό κουπονιού PlayStation Network για λήψη του παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας, με οχήματα αντιβαρύτητας WipEout 2048, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από το PlayStation Store.
Με την εφαρμογή “near” του PlayStation Vita, οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια που παίζουν άλλοι χρήστες PlayStation Vita γύρω τους. Η εφαρμογή ”near” καθιστά δυνατές ποικίλες λειτουργίες gaming βάσει της τοποθεσίας, όπως αυτή του «gifting», με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται και να αφήνουν εικονικά αντικείμενα, όπως προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες, σε διάφορες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν επαφή με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται, χάρη στο “Party”, μία προεγκατεστημένη εφαρμογή στο PlayStation®Vita (PS Vita), η οποία παρέχει στους χρήστες δυνατότητες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών παιχνιδιών ή περιήγησης στο Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με τον κ. Χριστόφορο Σαραγά (Senior Manager της Sony Europe Limited, d.t. Sony Hellas): «Με το social gaming και τη συνδεσιμότητα να αποτελούν την ‘καρδιά’ του PlayStation®Vita (PS Vita), είναι σημαντικό να συνεργαστούμε με έναν κορυφαίο πάροχο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα απολαύσουν εμπειρία 3G υψηλής ποιότητας. Η συνεργασία μας με τη Vodafone θα επιτρέψει στους χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) στην Ελλάδα να βρίσκονται διαρκώς συνδεδεμένοι στο PlayStation Network, με τους φίλους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Vodafone συνεργάζεται με τη Sony και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να απολαμβάνουν, εκτός από τις πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας του δικτύου Vodafone, και μοναδικές στιγμές mobile gaming. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με τη Sony, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου μας, με την εκτεταμένη κάλυψη 3G που παρέχει, προσφέρουμε στους καταναλωτές αξιόπιστη εμπειρία mobile gaming, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή», δήλωσε o κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: