Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η απόλυτη θήκη για το iPhone


Έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει πολλές θήκες για το iPhone αλλά η συγκεκριμένη μάλλον τις ξεπερνά όλες. Γιατί ποια άλλη θήκη θα μπορούσε να αντέξει πρόσκρουση με 132χμλ/ώρα;
Πρόκειται για τη νέα θήκη G-Form φτιαγμένη από το ειδικό υλικό Poron XRD. Πρόκειται για υλικό απορρόφησης κραδασμών και η συγκεκριμένη θήκη το αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας.
Ανάμεσα σε άλλες δοκιμές που έγιναν, η κατασκευάστρια εταιρεία αποφάσισε να το δοκιμάσει και σε ένα γήπεδο χόκεϊ επί πάγου. Θέλοντας μάλλον να αντιγράψουν την επιτυχία των βίντεο της Blendtec που έβαζε ό,τι μπορούσε να φανταστεί κανείς στα μίξερ της και εξέταζε αν θα το πολτοποιήσουν, έκαναν κάτι αντίστοιχο με ένα iPhone.
Το τοποθέτησαν σε μια θήκη G-Form και το χτύπησαν με το μπαστούνι του χόκεϊ. Χτύπημα το οποίο αντιστοιχεί σε σύγκρουση στα 132 χιλιόμετρα την ώρα, με πίεση 206.000 kpa.
Παρά το χτύπημα όμως, το iPhone επιβίωσε και μάλιστα χωρίς προβλήματα. Με άλλα λόγια αν τρακάρει κανείς, μπορεί εκείνος να μην τη βγάλει καθαρή αλλά η συσκευή του μάλλον δεν θα πάθει τίποτε.
Βέβαια τόση αντοχή έχει και το κόστος της. Το οποίο είναι γύρω στα 40 δολάρια. Κάτι τόσο ξεχωριστό όμως, θα λέγαμε ότι τα αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: