Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Logitech παρουσιάζει ένα ασύρματο ποντίκι τσέπης


Τo ποντίκι Logitech Wireless Mini M187, παρουσίασε σήμερα η Logitech, ενσωματώνοντας την αξιόπιστη ασύρματη λειτουργία σε ένα περιφερειακό… κατηγορίας τσέπης!
Χάρη στο ιδιαίτερα μικρό μέγεθος του, το Logitech Wireless Mini M187 χωρά άνετα σε ένα πορτοφόλι, μια τσάντα ή σε μια τσέπη, δίνοντάς μας μια σταθερή ασύρματη σύνδεση χωρίς καλώδια, καθυστερήσεις ή διακοπές  επικοινωνίας.
Η ρύθμιση του ποντικιού είναι πανεύκολη και δεν χρειάζεται κάποιο λογισμικό. Απλά συνδέουμε τον νανοδέκτη  σε μια θύρα USB και ξεκινάμε να το χρησιμοποιούμε. Ο νανοδέκτης  είναι τόσο μικρός σε διαστάσεις που μπορεί να παραμείνει συνεχώς στη θύρα, ενώ αποθηκεύεται με ασφάλεια στο ποντίκι αν χρειαστεί να τον αφαιρέσουμε.
«Το ποντίκι τσέπης Logitech Wireless Mini M187 σε ακολουθεί παντού όπου βρεθείς με τον φορητό σου χάρη στην ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων σχεδίαση του» σχολίασε ο Μιχάλης Δρακάτος, Country Manager της Logitech για την Ελλάδα. «Και βέβαια όπου κι αν είσαι, το μικροσκοπικό αυτό ποντίκι σε ενθουσιάζει, καθώς συνδυάζει την ελευθερία της ασύρματης επικοινωνίας με μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερο έλεγχο από ότι προσφέρει η επιφάνεια αφής του φορητού».
Το νέο ποντίκι έχει ακόμη μια καινοτομία καθώς διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε κάθε ένας να διαλέξει αυτό που τον εκφράζει καλύτερα. Και φυσική η γνωστή υψηλή ποιότητα κατασκευής της Logitech και η αντοχή στη χρήση –στοιχεία που έχουν κάνει την εταιρία την κορυφαία στο χώρο της προσωπικής ψηφιακής εμπειρίας- αποδεικνύονται με την τριετή εγγύηση που το συνοδεύει.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το ποντίκι Logitech Wireless Mini M187 αναμένεται στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €19,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: