Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οι μεταξωτές και οι επιδέξιοι

Ραδιοερασιτεχνισμός ΚΑΙ Βαρβαρότητα !

Ως γνωστόν μερικοί "συνάδελφοι" πρώτα μιλούν και ύστερα σκέφτονται. Άλλα θέλουν να πουν (τα επαναδιατύπωσαν, τα έκαναν rephrase εκ των υστέρων) και άλλα τελικά λένε, εκθέτοντας εαυτούς και αλλήλους.

Τελικά τα (μουδιασμένα) "συγχαρητήρια", τα ηθικοπλαστικά μηνύματα, τα "λόγια κοινά, κενά, καπνός και αιθάλη" καθώς και τα (κατα φαντασίαν) sked θα φορεθούν πολύ φέτος (ανερυθρίαστα !) !

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των ελαφρών προσώπων (που όμως πιστεύουν πως περνιούνται για βαριά) εκτός του "ντορβά αγανάκτησης" είναι η ημιμάθεια. Αχ, αυτή η ημιμάθεια που κόκκαλα τσακίζει !  Θυμάμαι με αποστροφή κάτι μέτριους συμμαθητές μου στο γυμνάσιο να ταπεινώνουν τους "κακούς" συμμαθητές μας: οι τελευταίοι αποτελούσαν εκλεκτό έδεσμα (και εύκολο στόχο) στην συμπλεγματική όρεξη των πρώτων. Στο ίδιο έργο θεατής 12+ χρόνια μετά το γυμνάσιο, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές αυτή τη φορά: Με ποιόν θαυμαστό τρόπο μεγάλωσε το bandwidth αυτής της καταπληκτικής vertical για τα 40m, για να το κάνω κι εγώ? Φαντάζομαι πως αν ο συνάδελφος αντικαταστήσει το σύρμα με συρματόσχοινο (very handy !), θα γίνει περισσότερο broadband η κεραία αλλά δεν νομίζω να καλύψει ΟΛΗ την μπάντα..!

Επειδή τα μεταξωτά (επικοινωνιακά & technical competent) βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Just my two cents worth.
(Εμείς πάντως, θα είμαστε εδώ. Μέχρι να βγάλει ο Ήλιος κέρατα. Ούτως ή άλλως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: