Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τι είμαστε? Ραδιοερασιτέχνες ή bloggers

Τελικά το να γράφουμε o ένας εναντίον του άλλου, μας έχει κάνει να ξεφεύγουμε από τον πραγματικό ρόλο μας, αυτόν του ραδιοερασιτέχνη, και μας κάνει απλά καφροbloggers! Με αφορμή διαφόρων αναρτήσεων από μεριάς συναδέλφων μου, εναντίων των ...πάντων, νομίζοντας πως είναι ή θα γίνουν troktikoi, προσπαθώντας και αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών-πελατών-αναγνωστών τους, από τον παρών χώρο δεν θα ξαναγραφτεί τίποτα εναντίον κανενός συναδέλφου μου, ακόμα καν ούτε υπονοούμενο! Απλά γιατί δεν θέλω να υπονομεύσω, να ειρωνευτώ αλλά και ούτε να θίξω κανέναν. Τους Σέβομαι όλους είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί τους. Θα συνεχίσω με κατασκευές, με διάλογο σε διάφορα θέματα, με καυτηριασμό των "στραβών" που θα εντοπίζω στο χώρο μας, και με άσχετες αλλά χιουμοριστικές αναρτήσεις. Αν κάποιος θίχτηκε από κάτι που έγραψα, ή από κάτι που νομίζει ότι ήταν γι αυτόν, τότε οφείλω να διορθώσω. 
Γιατί δεν γουστάρω να είμαι ψυχραμένος με κανέναν!  
Να συμπληρώσω πως όλα τα παραπάνω δεν θα ισχύσουν, σε περίπτωση που δεχτώ προσωπική επίθεση, άμεσα ή έμμεσα. Επίσης και ανώνυμα σχόλια εναντίον συναδέλφων, δεν θα γίνονται αποδεκτά!
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους ..."σχολιαστές" hi hi
Όποιος θέλει να συνεχίσει με προσωπικές επιθέσεις, με ίντριγκες, μυστήριο, ειρωνείες (και καλά στα πλαίσια του χιούμορ) δολοπλοκίες, μπινελίκια κτλ 
ας γίνει ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ σε άλλες "πολιτείες"!


73 & 88

Δεν υπάρχουν σχόλια: