Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Deloitte: οι τάσεις του 2011 σε τηλεπικοινωνίες, ΜΜΕ και τεχνολογία

undefined
Πάνω από το 50% των πωλήσεων υπολογιστικών συσκευών κατά το τρέχον έτος δεν θα είναι προσωπικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά τα λεγόμενα έξυπνα τηλέφωνα (smartphones), tablets και netbooks, σύμφωνα με τις «Προβλέψεις της Deloitte για τους κλάδους της Τεχνολογίας, ΜΜΕ + Τηλεπικοινωνιών, για το έτος 2011». Η εν λόγω ετήσια έκθεση επικεντρώθηκε στην κατάδειξη των τάσεων που ενδέχεται να επηρεάσουν ραγδαία τις αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στους κλάδους της τεχνολογίας, ΜΜΕ και τηλεπικοινωνιών.

Επίσης, η Deloitte κάνει την πρόβλεψη ότι ο όγκος των δεδομένων που θα «ανέβουν» ή θα «κατέβουν» από φορητές συσκευές μέσω δημόσιων ασύρματων (Wi-Fi) δικτύων πιθανώς να αυξηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς (25-50%) συγκριτικά με αυτά που θα διακινηθούν μέσω των δικτύων ευρυζωνικότητας των κινητών τηλεφώνων, καθώς και ότι, σε παγκόσμια βάση, θα παρακολουθήσουμε 140 δισ. ώρες περισσότερη τηλεόραση μέσα στο 2011.

Σύμφωνα με τη Deloitte, το ποσοστό των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης (eGov) αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από το 90% παγκοσμίως και ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές καινοτομίες όσον αφορά το χώρο των μπαταριών το 2011.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/deloitte-2011.html#ixzz1DC0GsMaE

Δεν υπάρχουν σχόλια: