Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ZTE V9: Η μόνη συσκευή που χρειάζεστε εκτός σπιτιού

undefined


Καθώς τα tablets εμφανίζονται στην αγορά το ένα μετά το άλλο, η επιλογή γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι νέες συσκευές εμπλουτίζουν διαρκώς τα χαρακτηριστικά τους αλλά αυτό σημαίνει και αύξηση των τιμών τους. Αυτή τη σύνδεση χαρακτηριστικών-τιμής έρχεται να «σπάσει» το V9 της ZTE που είναι φορτωμένο με λειτουργίες και παράλληλα, διαθέτει εξαιρετική τιμή.

Με μια ματιά

  • Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
  • Διαστάσεις (Π-Y-B) (εκατ.): 19,2 11,0 1,2
  • Βάρος (γραμμάρια): 403
  • Aυτονομία: βίντεο έως 5,5 ώρες
  • Οθόνη: 7 ίντσες, 800x480
  • Μνήμη: ROM 1GB, υποδοχή για Micro SD 4-32GB
  • Δικτύωση: WiFi, 3G
  • Θύρες: USB, ακουστικά
  • Κάμερα: 3MPixel
  • Επιπλέον: λειτουργίες κινητού τηλεφώνου, GPS, ραδιόφωνο, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, ηχεία, μικρόφωνο, Bluetooth
Σημ: Η οθόνη του ZTE είναι πολύ καλή συγκρινόμενη με άλλες οθόνες tablet τύπου resistive. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί με οθόνες τεχνολογίας capacitive.

Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά

Μετά τον καταιγισμό των tablets, το χαρακτηριστικό που δίνει το στίγμα μιας συσκευής και καθορίζει σημαντικά την τιμή είναι η οθόνη. Αν και τα tablets με οθόνες κοντά στις 10 ίντσες είναι βολικά στη χρήση, δεν είναι ότι καλύτερο στη μεταφορά. Αντίθετα, τα tablets των 7 ιντσών δείχνουν να κερδίζουν έδαφος αφού μπορείτε να έχετε πολύ συχνά μαζί σας.
Ειδικά στην περίπτωση του V9 όπου η οθόνη αφής των 7 ιντσών και ανάλυσης 800x480 συνδυάζεται με τις λειτουργίες σύνδεσης 3G, το αποτέλεσμα είναι μια συσκευή που μπορεί να αντικαταστήσει κάθε άλλη. Η σύνδεση 3G επιτρέπει στο V9 να διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου.
Η διαχείριση των κλήσεων και των μηνυμάτων είναι ιδιαίτερα εύχρηστη λόγω της μεγάλης οθόνης αφής με τα μεγάλα πλήκτρα ενώ, δε λείπει τίποτα από όλα αυτά που έχετε συνηθίσει στο τηλέφωνό σας.
Παράλληλα, η σύνδεση 3G χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στο Internet όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο WiFi και προσφέρει ονομαστικές ταχύτητες 7,2Mbps για download και 2Mbps για upload. Έτσι, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο ή σε ένα hot spot, μπορείτε να σερφάρετε στο Internet, να αναζητάτε πληροφορίες, να μένετε σε επαφή με τους φίλους σας σε κοινωνικά δίκτυα και να διαχειρίζεστε το e-mail σας.
Το τρίτο βασικό χαρακτηριστικό του V9 είναι η έκδοση 2.1 του Android. Χιλιάδες εφαρμογές είναι πλέον διαθέσιμες στο Android Market για να τις κατεβάσετε στη συσκευή σας και να τις έχετε πάντα μαζί σας. Ό,τι κι αν ζητάτε είναι εκεί: εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο και μουσικής, παιχνίδια, ανάγνωση e-books και ότι άλλο θέλετε!

«Φορτωμένο»

Όμως τα χαρακτηριστικά του V9 δε σταματούν εδώ. Με το ενσωματωμένο GPS σας δίνει οδηγίες πλοήγησης από ένα σημείο σε άλλο αλλά και πληροφορίες για κοντινά σημεία ενδιαφέροντος. Επίσης, ο ενσωματωμένος αισθητήρας, πέρα από τη αυτόματη προσαρμογή της οθόνης στον τρόπο που κρατάτε τη συσκευή, μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός ακόμα και σε παιχνίδια όπως το Raging Thunder.
Φυσικά, ως «φορτωμένο», το V9 διαθέτει κάμερα 3Mpixel για να μπορείτε να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες. Μην περιμένετε κάποιο ποιοτικό αποτέλεσμα, η κάμερα υπάρχει μόνο για να καλύπτει βασικές ανάγκες και απαιτεί ιδανικές συνθήκες φωτισμού.
Η σύνδεσή του με άλλες συσκευές μπορεί να γίνει ασύρματα αφού διαθέτει Bluetooth ενώ, μέσω της θύρας USB φορτίζεται και συνδέεται σε PC. Προσθέστε και τη δυνατότητα ακρόασης ραδιοφώνου και έχετε την πλήρη εικόνα του hardware της συσκευής.
Το ZTE διαθέτει εσωτερική μνήμη 1GB και δέχεται κάρτα microSD. Στη διάθεσή μας το είχαμε με μια κάρτα 4GB, ωστόσο η χωρητικότητά της μπορεί να φτάσει τα 32GB.

Πάντα μαζί σας

Το ZTE μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας για επικοινωνία ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια άριστη φορητή συσκευή ψυχαγωγίας.
Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όσα γίνονται, να χαλαρώνετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, αλλά και να διασκεδάζετε με παιχνίδια  όπως το Raging Thunder και το Angry Birds. Αν μάλιστα χρειαστεί, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο με εφαρμογές όπως το DocsToGo που σας επιτρέπει στη δωρεάν έκδοση να βλέπετε αρχεία εφαρμογών του Microsoft Office και στην πληρωμένη να τα διαχειρίζεστε κανονικά.
Όλα αυτά μπορείτε να τα έχετε διαρκώς μαζί σας αφού η συσκευή της ZTE έχει βάρος 400 γραμμάρια, πάχος 12,7 χιλιοστά και η αυτονομία της φτάνει ενδεικτικά τις 5,5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής

Αυτό είναι το καλύτερο στο V9! Είναι «φορτωμένο» με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, διαθέτει όλες αυτές τις λειτουργίες και κοστίζει 349 ευρώ. Μάλιστα, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν με ένα διετές συμβόλαιο στο πρόγραμμα Cosmote Internet On The Go 10GB ή μόνο 99 ευρώ με ένα ετήσιο συμβόλαιο στο ίδιο πρόγραμμα. Επίσης, μπορείτε να το αποκτήσετε με πολύ μεγάλη έκπτωση αν το συνδυάσετε με ένα πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα.
Υπέρ
  • Εξαιρετική σχέση χαρακτηριστικών τιμής
  • Λειτουργίες κινητού τηλεφώνου και πρόσβαση στο Internet από οπουδήποτε μέσω 3G
  • GPS, κάμερα, ραδιόφωνο, G-Sensor
Κατά
  • Χαμηλή ποιότητα κάμερας
Διάθεση-Τιμή
Cosmote, www.cosmote.gr / Γερμανός, www.e-germanos.gr
Τιμή: € 349 (χωρίς σύνδεση σε πρόγραμμα)  [via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/zte-v9.html#ixzz1DBzhy4rT

Δεν υπάρχουν σχόλια: