Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Nokia N9

undefined


Η Nokia είναι έτοιμη για να βρεθεί αντιμέτωπη με το Android και την Apple όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά του Nokia N9 που διέρρευσαν.
Μόλις μια εβδομάδα πριν την φημολογούμενη παρουσίασή του στο Mobile World Congress, εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη συσκευή της εταιρείας που θα χρησιμοποιεί MeeGo.
Οι πληροφορίες εμφανίστηκαν στο NokiaPort.de και φαίνεται να προέρχονται από ένα spec sheet, για μια κορυφαία MeeGo συσκευή όπως θα διαπιστώσετε και εσείς.
Στην κορυφή όλων φιγουράρει ο επεξεργαστής στα 1,6GHz από την Intel, υποστηριζόμενος από 512MB RAM, οθόνη 480x854pixels, ενώ συμπληρώνεται από τεχνολογία NFC, έξοδο HDMI, 21Mbps HSPA+, και βεβαίως Wi-Fi και Bluetooth.
Μεταξύ των υπολοίπων specs ξεχωρίσαμε τις USB θύρες, τους αισθητήρες Accelerometer, Proximity Sensor και το Magnetometer, όπως και μια θύρα δικτύου! Φαίνεται πως η συνεργασία μεταξύ Nokia και Intel για το MeeGo αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Θα επιστρέψουμε σε μια βδομάδα με περισσότερα νέα για το N9

: http://www.techandtech.gr/2011/02/nokia-n9.html#ixzz1DBysm600

Δεν υπάρχουν σχόλια: