Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι οδηγοί λαμβάνουν online ενημέρωση στο δρόμο

yourfile1 MWC 2011: Οι οδηγοί λαμβάνουν online ενημέρωση στο δρόμο

Μία εταιρεία στο Ισραήλ κυκλοφόρησε μια συσκευή ψυχαγωγίας η οποία προσαρμόζεται σε αυτοκίνητα και επιτρέπει στον οδηγό και στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε αρκετές εφαρμογές μέσω οθόνης αφής και κινητού τηλεφώνου.
Η συσκευή περιλαμβάνει Bluetooth, πίσω κάμερα, λογισμικό πλοήγησης 3D, ανιχνευτή radar και επιλογή αναπαραγωγής μουσικής που συνδέεται με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου.
Η οθόνη είναι 4.3 ιντσών και επιτρέπει πρόσβαση
σε εκατοντάδες διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν ειδήσεις, ταξίδια, αναψυχή, μουσική, widgets, εφαρμογές για το γραφείο και άλλο χρήσιμο περιεχόμενο.
Όταν το αυτοκίνητο κινείται δεν δέχεται βίντεο και οι χρήστες δεν μπορούν να λαμβάνουν ή να στέλνουν μηνύματα κειμένου ή να πλοηγούνται στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία Cellcom στο Ισραήλ θα κυκλοφορήσει πρώτη τη νέα συσκευή, η οποία ονομάζεται Iway Mobile, καθώς έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια αρκετών κλάδων όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων κ.α.
Η συσκευή βασίζεται σε επεξεργαστή Samsung 530MHz και «τρέχει» σε Microsoft Windows CE5. Επιπλέον διαθέτει χώρο αποθήκευσης 3GB.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/online_21.html#ixzz1EbqwKxgv

Δεν υπάρχουν σχόλια: