Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 07/03/2011 Samsung Galaxy Pro

Η Samsung ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ακόμα μέλους της οικογένειας Galaxy με το όνομα Samsung Galaxy Pro. To Pro έγκειται στο γεγονός ότι το νέο candybar κινητό της κορεάτικης εταιρίας έρχεται με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Η οθόνη του Galaxy Pro είναι 2.8 ιντσών multi-touch, ο επεξεργαστής του χρονισμένος στα 800 ΜHz και η κάμερα 3 Megapixel.
Το κινητό ανακοινώθηκε στο Forum της Samsung στη Σιγκαπούρη και το μόνο παραπάνω που ξέρουμε είναι ότι θα χρησιμοποιεί ένα ανασχεδιασμένο TouchWiz UI για Android launcher με τα Home, Call, SMS και Application button να βρίσκονται στο πλάι της οθόνης, αφού λόγο μεγέθους δεν χώραγαν παραδοσιακά στο κάτω μέρος. Φυσικά θα είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi, αλλά όπως μας ενημέρωσε και η Samsung και με το Social Hub Premium, προφανώς μια Social εφαρμογή για ταυτόχρονη χρήση Facebook, Twitter κ.λ.π.
Η Samsung με το Pro σκοπεύει προς μια κατηγορία χρηστών, κυρίως επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την χρήση email on the go και βολεύονται με hard keys, στην οποία κυρίως η RIM με τα BlackBerry, αλλά και η Nokia καταλαμβάνουν ως τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό. Το άνοιγμα αυτό της Samsung δείχνει ότι η Κορεάτικη εταιρία δεν ασχολείται μόνο με την μερίδα των hi-end χρηστών, αλλά κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα στη χώρα μας δεν έχουμε ως αυτή τη στιγμή.
Samsung Galaxy Pro Front and Back
Samsung Galaxy Pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Froyo
Επεξεργαστής: 800 MHz
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 2.8 Multi-Touch
Κάμερα: 3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi, Bluetooth, micro USB, TouchWiz UI, Qwerty
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: ?
Βάρος: ?
Πηγή [via]

Read more: TECH&TECH: Δευτέρα 07/03/2011 Samsung Galaxy Pro http://www.techandtech.gr/2011/03/07032011-samsung-galaxy-pro.html#ixzz1G7boHuun

Δεν υπάρχουν σχόλια: