Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Google: Το τρίτο τρίμηνο έρχεται η 3.1


Πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε πως η έκδοση Android 3.0 Honeycomb δεν θα είναι διαθέσιμη για smartphones και ο κώδικας της έκδοσης 3.0 δεν θα είναι διαθέσιμος στο ευρύ κοινό. Παρ' όλα αυτά, το android παραμένει ένα open source project σύμφωνα με τον Andy Rubin, επικεφαλή του Android. Οι εικασίες είναι πως η Google θέλησε να αφήσει την έκδοση Honeycomb πιο ελεγχόμενη, και να έρχεται εγκατεστημένη σε επιλεγμένες συσκευές.

Φαίνεται όμως πως η Google ετοιμάζεται για μια δυναμική "επανάσταση" στο χώρο του android με την επόμενη έκδοση Android 3.1. η οποία θα είναι κοινή για tablets και smart phones. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που επιθυμούν και οι κάτοχοι αλλά και οι developers της android κοινότητας, αφού οι εφαρμογές θα μπορούν να χρησιμοποιούνται σε όλες τις android συσκευές, χωρίς "διακρίσεις".

Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε και κάποια καινούρια Android Flagship συσκευή τους επόμενους μήνες, για να προωθήσει κατάλληλα την καινούρια και πολύ σημαντική αυτή έκδοση! Και κρίνοντας από τις εξελίξεις στο χώρο των επεξεργαστών και γενικά του hardware στα smart phones, δεν μπορεί παρά να είναι μία πολύ δυνατή συσκευή.[via]

Enhanced by Zemanta

Read more: TECH&TECH: Google: Το τρίτο τρίμηνο έρχεται η 3.1

Δεν υπάρχουν σχόλια: