Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Alcatel One Touch: Φτηνά και άκρως λειτουργικά



Alcatel One Touch: Φτηνά και άκρως λειτουργικά
Πέντε νέα μοντέλα πρόσθεσε η Alcatel στη γνωστή σειρά κινητών της τηλεφώνων One Touch. Πρόκειται για οικονομικά (από 50 ευρώ!) κινητά τηλέφωνα, αλλά με λειτουργίες σχεδόν για κάθε περίσταση.
Το Alcatel One Touch 355 (49 ευρώ) χάρη στη λειτουργία Dual SIM δέχεται 2 κάρτες SIM ταυτόχρονα στη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε δύο διαφορετικά κινητά, μαζί με ενσωματωμένη κάμερα VGA και MP3 player.
Το Alcatel One Touch 808 (85 ευρώ) είναι μια συσκευή που απευθύνεται σε όσους ψάχνουν ένα λειτουργικό, μοντέρνο κινητό τηλέφωνο με πλήρη χαρακτηριστικά, προχωρημένη σχεδίαση και με διακριτικό χρώμα. Διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο και η κάμερα του «δένει» όμορφα με το σχήμα του κινητού που θυμίζει καρδιά.
Το Alcatel One Touch 606 (59 ευρώ) εξοπλίζεται  με έγχρωμη οθόνη 2,2 ιντδών και εύχρηστο μενού, έχει συνδεσιμότητα GPRS για πρόσβαση στο internet και τα e-mails σας, ενσωματωμένη κάμερα, Bluetooth και δέχεται κάρτες μνήμης microSD.
Το Alcatel One Touch 706 (59 ευρώ) με τον κομψό και λεπτό του σχεδιασμό διαθέτει οθόνη αφής 2,4 ιντσών και εύχρηστο μενού, συνδεσιμότητα GPRS για πρόσβαση στο internet και στα e-mails σας, αλλά και στα αγαπημένα σας sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter, ενσωματωμένη κάμερα 1,3 megapixels, σύνδεση Bluetooth για μεταφορά αρχείων αλλά και σύνδεση handsfree, ενσωματωμένο MP3 player, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, με διάρκεια που αγγίζει τις 450 ώρες σε αναμονή και 7 ώρες ομιλίας.
Το Alcatel One Touch 710 (76 ευρώ) ενσωματώνει  οθόνη αφής 2,8 ιντσών και εύχρηστο μενού, συνδεσιμότητα GPRS για πρόσβαση στο internet και στα τα mail σας, ενσωματωμένη κάμερα 2 megapixels, σύνδεση Bluetooth, ενσωματωμένο MP3 player και υποδοχή για μνήμη microSD μέχρι 8 GB. Η διάρκεια της μπαταρίας του αγγίζει τις 830 ώρες σε αναμονή, 15 ώρες σε ομιλία ή 17 ώρες σε αναπαραγωγή μουσικής.[[via]

Read more: TECH&TECH: Alcatel One Touch: Φτηνά και άκρως λειτουργικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: