Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Διαγωνισμός της Sony Ericsson στο Facebook αποκαλύπτει δύο νέα smartphones!

Sony Ericsson Facebook ContestΗ Sony Ericsson δίνει την ευκαιρία σε 12 τυχερούς φίλους της σελίδας της στο Facebook, να δοκιμάσουν δύο νέα smartphones, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα (πιθανότατα Walkman και Messaging), και να ετοιμάσουν τα πρώτα reviews των συσκευών!
Οι τυχεροί θα παραλάβουν μία από τις δύο συσκευές και θα πρέπει να φτιάξουν ένα χιουμοριστικό video-review μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Τα τέσσερα καλύτερα reviews θα αναρτηθούν στη σελίδα της Sony Ericsson και θα γίνει ψηφοφορία για το καλύτερο. Αυτό που θα λάβει τα περισσότερα “Like” θα κερδίσει 10 συσκευές!

“Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων διαγωνισμός που μας βοηθά να κρατάμε επαφή με τους οπαδούς μας. Τα δύο νέα smartphones θα επεκτείνουν το φετινό κατάλογο μας με συσκευές για mobile entertainment”
Τρόπος συμμετοχής:
  • Επισκεφθείτε τη σελίδα της Sony Ericsson στο Facebook
  • Μαντέψτε το όνομα των νέων smartphones (txt pro, text mini messanger, mix walkman, mixing mini, messaging pro και mini walkman) και εξηγήστε μέσα σε 50 λέξεις γιατί το review σας θα ξεχωρίζει από τα άλλα
  • Στις 31 Μαΐου θα ανακοινωθούν τα 12 ονόματα που θα λάβουν συσκευή
  • Οι 12 φιναλίστ θα πρέπει να δημιουργήσουν και να στείλουν το video review διάρκειας 45 δευτερολέπτων μέχρι τις 6 Ιουνίου
  • Από τις 7 Ιουνίου ξεκινά η ψηφοφορία στο Facebook
  • Τέλος ψηφοφορίας και ανακοίνωση του νικητή στις 13 Ιουνίου
[πηγή SonyEricssonBlog][via]


Δεν υπάρχουν σχόλια: