Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

HTC: Τρείς νέες συσκευές με Windows Phone 7 Mango



Η έλευση της νέας αναβαθμισμένης έκδοσης των Windows Phone 7 με την ονομασία «Mango» η οποία θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 24 Μαΐου, θα συνοδευτεί όπως φαίνεται με την εμφάνιση τριών νέων συσκευών από την HTC που θα φέρουν την συγκεκριμένη ενημέρωση. Ενδεικτική η δήλωση του επικεφαλής των επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής HTC, κ. Florian Seiche, ο οποίος και υποστηρίζει, ότι η ταϊβανέζικη εταιρεία θα συνεχίσει να παράγει συσκευές που θα στηρίζονται στην πλατφόρμα των Windows Phone 7:

«Δεν θα αλλάξουμε την άποψή μας για τη Microsoft. H είσοδος ενός ακόμη κατασκευαστή τηλεφώνων που θα εφοδιάσει τις συσκευές του με λειτουργικό σύστημα Windows Phone, θα αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω βελτίωση της εν λόγω πλατφόρμας ... εμείς πραγματικά πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να επωφεληθούμε από αυτό το γεγονός». Αυτά, ήταν ορισμένα από τα λεγόμενα του στο Global Technology, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Η πρώτη νέα συσκευή της HTC θα ονομάζεται Eternity, όπως φημολογείται και θα διαθέτει μια οθόνη τεραστίων διαστάσεων, 4.7 ιντσών με τεχνολογία Amoled, σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός διπύρηνου επεξεργαστή από την Qualcomm στα 1.5 Ghz. Επίσης, θα έχει μια κάμερα με αισθητήρα 8megapixel, DLNA και HDMI-out.

H δεύτερη κατά σειρά συσκευής της HTC, ονομάζεται Omega και έρχεται με οθόνη 3.8 ιντσών (Super LCD), με τον ίδιο επεξεργαστή που χρησιμοποιεί το Eternity και δυνατότητα υποστήριξης τεχνολογίας DLNA. Tέλος, το HTC Bresson, φαίνεται ότι απευθύνεται στους χρήστες εκείνους που αναζητούν ένα αξιόλογο κινητό με πολλά megapixel, γι'αυτό και διαθέτει αισθητήρα 16MP.

Ακόμα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της HTC για τα όσα διαδίδονται, ωστόσο όπως φαίνεται η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει την παραγωγή αξιόλογων συσκευών που υποστηρίζουν την πλατφόρμα της Microsoft.[via]


Δεν υπάρχουν σχόλια: