Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011


Ο Όμιλος Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση του Vodafone 555 Blue, του πρώτου Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  157470_lo.jpg Εμφανίσεις:  32 Μέγεθος:  624,3 KBειδικά σχεδιασμένου κινητού στον κόσμο που χαρίζει την απόλυτη εμπειρία του Facebook. Η μοναδική αυτή συσκευή δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εύκολης επικοινωνίας με τους φίλους τους, όπου και αν βρίσκονται, κάθε στιγμή! 

Το Vodafone 555 Blue αναπτύχθηκε από τον Όμιλο Vodafone σε συνεργασία με το Facebook, για να προσφέρει όλες τις αγαπημένες λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, από τα status updates μέχρι τα posts και το photo sharing στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων. Μία ελκυστική, εύχρηστη και οικονομική συσκευή, το Vodafone 555 Blue, ακολουθεί το πνεύμα της εποχής και εκφράζει την επιθυμία των ανθρώπων για επαφή και επικοινωνία με τους φίλους τους οποτεδήποτε, οπουδήποτε, μέσα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. 

Συγκεκριμένα το Vodafone 555 Blue παρέχει:

  • Δυνατότητα άμεσης χρήσης Facebook: Το Facebook είναι ενσωματωμένο στις λειτουργίες της συσκευής και έτοιμο για χρήση από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησης του κινητού.
  • Εμφάνιση όλων των τύπων μηνυμάτων σε μία οθόνη: τα μηνύματα του Facebook εμφανίζονται στα εισερχόμενα της συσκευής, μαζί με τα SMS και τα email.
  • Photo sharing με το πάτημα ενός πλήκτρου: δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφιών σε φίλους και επαφές μέσω Facebook με το πάτημα ενός πλήκτρου.
  • Αυτόματος συγχρονισμός των Facebook επαφών: τα προφίλ των φίλων στο Facebook συγχρονίζονται αυτόματα και πανεύκολα στον κατάλογο επαφών του Vodafone 555 Blue.
  • Συνεχή ανανέωση περιεχομένου: το Vodafone 555 Blue ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα της συσκευής, ώστε να κρατάει το χρήστη ενήμερο για ό,τι συμβαίνει στο Facebook, κάθε στιγμή.
  • Tα πάντα με το πάτημα του Facebook πλήκτρου: το Vodafone 555 Blue διαθέτει ειδικό πλήκτρο «F» του Facebook, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί για μία σειρά λειτουργιών, όπως άμεση κοινοποίηση status update, photo sharing ή posts.
  • Ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για mobile messaging: η οθόνη 2.4”, το οπτικό trackpad και το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY είναι ιδανικά για SMS, chatting και status updates.

Ο Patrick Chomet,Terminals Director του Ομίλου Vodafone δήλωσε: «Το mobile internet διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα περισσότερων από 87 εκατομμυρίων πελατών της Vodafone, πολλοί από τους οποίους είναι φανατικοί χρήστες του Facebook. Το Vodafone 555 Blue αποτελεί μία μοναδική και πρωτοποριακή συσκευή, που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από τη Vodafone, προκειμένου να προσφέρει μία μοναδική και δυνατή εμπειρία Facebook σε ανθρώπους που επιθυμούν να παραμένουν σε επαφή με τους φίλους τους, όπου και αν βρίσκονται».

«Στόχος του Facebook είναι κάθε κινητό τηλέφωνο να αποτελέσει μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η Vodafone συντέλεσε σε αυτό, με την κυκλοφορία ενός προσιτού κινητού τηλεφώνου, όπως το Vodafone 555 Blue» είπε ο Henri Moissinac, Head of Mobile Business του Facebook. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παγκόσμια διάθεση του συγκριμένου κινητού από τη Vodafone και ευελπιστούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα με την εταιρία, ώστε να φέρουμε την κοινωνική δικτύωση μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο» κατέληξε. 

Επιπλέον, το Vodafone 555 Blue διαθέτει web browserOpera Mini 5, για γρήγορη πλοήγηση στο Internet

To Vodafone 555 Blue θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο και στην Ελλάδα από τη Vodafone. 
Στη σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client...n?pageId=10742 του Vodafone 555 Blue, καθώς και στη σελίδα της Vodafone στο Facebook υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη συσκευή καθώς και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι.
via  more


Read more: TECH&TECH: Vodafone 555 Blue 

Δεν υπάρχουν σχόλια: