Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011


OCT
12

Έρχεται πολύ φθηνό Windows smartphone από την Acer





Κατά γενική ομολογία, τα Windows Phone 7 της Microsoft είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα γιαsmartphones, ιδίως μετά την κυκλοφορία του update Mango. Οι πωλήσεις, όμως, δε φαίνεται να συμβαδίζουν με τα θετικά reviews.

Ο λόγος είναι απλός: με το iPhone και το Android να μονομαχούν για την επικράτηση στην απαιτητική αγορά των smartphones, δεν υπάρχει και πολύς χώρος για νέους διεκδικητές. Εκτός κι αν αυτοί διεκδικητές έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της χαμηλής τιμής.

Η Acer ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά ένα νέο Windows Phone smartphone, με το όνομα Allegro. Το βασικό όπλο του Allegro δεν είναι τα χαρακτηριστικά του, αλλά η τιμή: σύμφωνα με πληροφορίες, θα στοιχίζει 300 ευρώ χωρίς συμβόλαιο. Με άλλα λόγια, αν υπογράψετε με έναν πάροχο κινητής τηλεφωνίας, μπορεί και να το πάρετε δωρεάν.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά κινούνται στις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η Microsoft: οθόνη 3,6 ιντσών και εσωτερική μνήμη 8GB. Δεν πρόκειται να προκαλέσει δέος με τις επιδόσεις του, αλλά δε θα αντιμετωπίσει και πρόβλημα.

Το Acer Allegro αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς.
 via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: