Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011


OCT
22

Η Apple Δοκιμάζει Οθόνες 7 Ιντσών Για Το iPad Mini

undefined

Αναφορές από την Ταιβάν δείχνουν πως η Apple μπορεί να εξετάζει να κατασκευάσει 7 ιντσών iPad στο κοντινό μέλλον. Η United Daily News πιστεύει πως η Samsung και η AU Optronics έχουν στείλει δείγματα οθονών 7,85 ιντσών στην Apple για να τις εξετάσει για μελοντικά προιόντα, όπως ένα "iPad mini".
Οι φήμες για ένα μικρότερο iPad έχουν κυκλοφορήσει από την έκδοση του πρώτου μοντέλου και κερδίζουν έδαφος από τότε. Ο Steve Jobs είχε πει πριν ένα χρόνο πως η Apple δεν θα κατασκεύαζε μια ταβπλέτα με οθόνη 7 ιντσών γιατί η ιθόνη της θα είναι μικρή για να δουλέψει το λογισμικό σωστά. Ο Jobs πίστευε πως οι προγραμματιστές δεν θα ήταν ικανοποιημένοι να γράφουν κώδικα που να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης για το ίδιο προιόν.
Αλλά τώρα που υπέυθυνος είναι ο Tim Cook , τα πράγματα πορεί να αλλάξουν. Το μικρότερο iPad θα είναι πιο εύκολο στην μεταφορά από τα σημερινά μοντέλα και θα κόστιζε σημαντικά λιγότερο, επιτρέποντας στην Apple να μπει σε αγορές χαμηλότερης τιμής.  Ένα iPad mini θα προσέφερε ισχυρό ανταγωνισμό στο 7 ιντσών Amazon Kindle Fire που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.
Η Αpple αναμένεται να ανακοινώσει το iPad 3 κάποια στιγμή την αρχή του 2012 που θα βασίζεται στην γνωστή οθόνη 9,7 ιντσών. Αν και δεν υπάρχουν πολλές φήμες για την νέα ταμπλέτα ακόμη, οι περισσότεροι αναμένουν πως θα περιλαμβάνει οθόνη Retina που θα ανεβάσει την ανάλυση σε 2044x1536. Τον Αύγουστο πιστευόταν πως δοκιμαστική παραγωγή θα ξεκινούσε τον Οκτώβριο και η Apple ήθελε να κατασκευάσει 1,5 εκατομμύριο iPad 3 ταμπλέτες μέχρι το τέλος του έτους.
Πηγή: techspot
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: