Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011


SAMSUNG GALAXY S- ΑΝΑΒΑΘΜΊΖΕΤΑΙ ΣΕ ANDROID 2.3.5 ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΊΑ


Το Samsung Galaxy S αναβαθμίζεται σε Android 2.3.5 στη ΒρετανίαΤο αυθεντικό Samsung Galaxy S έχει χάσει εδώ και καιρό τον τίτλο του ηγέτη της εταιρίας, αλλά φαίνεται οτι οι Κορεάτες νοιάζονται πραγματικά για την εξέλιξή του. Η Samsung άρχισε να τροφοδοτεί το Android 2.3.5 στο Ι9000 στη Βρετανία, τουλάχιστον σε αυτούς που δεν εγκατέστησαν μόνοι τους κάποια από τις ROMs που διέρρευσαν.

Οι κυριότερες αλλαγές περιλαμβάνουν διόρθωση των bugs στα system apps, μικροαλλαγές στις επιδόσεις και διόρθωση του κολλήματος όταν κάποιος έφτανε στο τέλος μιας λίστας. Επίσης, η εφαρμογή των μηνυμάτων βελτιώθηκε και τώρα εκκινεί και λειτουργεί αρκετά πιο γρήγορα.

Οι κάτοχοι του Galaxy S θα παρατηρήσουν ακόμα αύξηση στη διάρκεια της μπαταρίας, καθώς η Samsung δούλεψε αρκετά πάνω στην τελειοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.

Ακούγεται απίσης οτι η αναβάθμιση αυτή “γράφεται” πάνω σε παλαιότερες εκδόσεις (data wiping), σβήνοντας εφαρμογές και δεδομένα, άρα είναι συνετό να κρατηθεί ένα συνολικό back up πρίν την έναρξη της αναβάθμισης.


[via]
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: