Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011


ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΑΝ ΤΑ ΝΈΑ XPERIA MINI






Δύο νέα μοντέλα έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη οικογένεια Xperia της Sony Ericsson.

Τα δύο «μικρότερα» μέλη της οικογένειας Xperia™, το Xperia™ mini και το Xperia™ mini pro, προσφέρουν απεριόριστες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Είτε θέλετε να κάνετε like στο ολοκαίνουργιο hot track που βάλατε στο κινητό σας, είτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες των διακοπών, δεν χάνετε στιγμή, καθώς με το ανανεωμένο Facebook inside Xperia™” δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε παράθυρο. Τώρα μπορείτε να μοιράζεστε, να κάνετε like και να επικοινωνείτε, ενώ βρίσκεστε στο photo gallery, στο music player ακόμα και στο ευρετήριο ή το ημερολόγιο.

Τα δύο ανανεωμένα mini, με δυνατό επεξεργαστή GHz Qualcomm Snapdragon™ αλλά και την τελευταία έκδοση Android της Google, Gingerbread 2.3, προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και gaming, επιτρέποντάς σας το κατέβασμα πάνω από 300.000 applications από το Android market. Και τώρα δεν θα χάνετε λεπτό, αφού με το βελτιωμένο interface δίνεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης μέχρι και 16 διαφορετικάapps στην αρχική τους οθόνη.
Οι  αγαπημένες  σας  στιγμές γίνονται πλέον πιο έντονες και πιο συναρπαστικές  με την οθόνη Mobile BRAVIA®Engine από τη Sony και με το HD video.

Μείνετε σε συνεχή επαφή με τους φίλους σας, με το Xperia™ mini pro και το αναβαθμισμένο slide-outπληκτρολόγιο που διαθέτει για γρήγορη αποστολή μηνυμάτωνΕπιπλέον, διαθέτει έξυπνες λειτουργίες όπως το Type & Send, με το οποίο επιλέγετε τι θα κάνετε με το μήνυμά σας αφού το γράψετε. Επίσης το Xperiamini pro διαθέτει ενσωματωμένο Office Suite και McAfee Antivirusγια να διαβάζετε τα mail σας χωρίς άγχος.

Sony Ericsson Xperia™ mini 
·         Το μικρότερο Android™ smartphone με  HD video
·         Οθόνη Mobile BRAVIA® Engine
·         Τοποθέτηση μέχρι και 16 apps στις γωνίες της οθόνης 
·         Πρόσβαση σε πάνω από 300,000 δωρεάν apps του Android Market™
·         Facebook inside Xperia™

Sony Ericsson Xperia™ mini pro 
·         Slide-out Qwerty πληκτρολόγιο με «έξυπνες» λειτουργίες για γρήγορη γραφή και αποστολή μηνυμάτων
·         HD video και οθόνη Mobile BRAVIA® Engine
·         Συγχρονισμός των email και ασφαλή χρήση των office αρχείων ανά πάσα στιγμή
·         Τοποθέτηση μέχρι και 16 apps στις γωνίες της οθόνης 
·         Πρόσβαση σε πάνω από 300,000 δωρεάν apps του Android Market™

Τα Sony Ericsson Xperia™ mini pro και Xperia™ mini  είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: