Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΆΝ ΕΊΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ANDROID ΣΑΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ MICROSOFT


Microsoft φαίνεται πως επέλεξε νέα στρατηγική marketing και προώθησης για το λειτουργικό της σύστημα που προορίζεται για έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορέσει να αναμετρηθεί επάξια με τις ανταγωνιστικές εταιρίες.

Αυτή τη φορά η Microsoft ακολουθεί διαφορετική τεχνική για την προώθηση των Windows Phoneχρησιμοποιώντας το Twitter, στο οποίο μέσω ενός μηνύματός της, ανακοινώνει ότι δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους χρήστες του εν λόγου κοινωνικού δικτύου να κερδίσουν έως και 5 συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone, με μοναδική προϋπόθεση να αφηγηθούν μέσω σχετικού tweet τις άσχημες εμπειρίες που αποκόμισαν έπειτα από εκτεταμένη χρήση ενός Android smartphone.

Ο Ben Rudolph από την Microsoft, λίγο νωρίτερα έγραψε το εξής: « Έχεις χτυπηθεί κι εσύ από malware σε Android; Μοιράσου τη #droidrage ιστορία σου και κέρδισε μια συσκευή @windowsphone. Οι 5 καλύτερες (ή μάλλον χειρότερες) ιστορίες κερδίζουν!»

Επομένως, όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί ή απλώς γενικά έχετε απογοητευτεί με το Android και τις επιθέσεις που δέχεται από κακόβουλους χρήστες, δεν έχετε παρά μόνο να μοιραστείτε τα όσα πιστεύετε στο Twitter και ίσως να είστε από τους τυχερούς που θα αποκτήσετε ένα νέο Windows Phone τηλέφωνο!

[via]
undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια: