Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Elevation Dock: Το καλύτερο dock για iPhone;


Με μία γρήγορη αναζήτηση για iPhone docks στο Google, θα γεμίσει η οθόνη σας με διάφορα περιφερειακά τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά, πολλά όμως, από τα οποία, απλά, δεν είναι τόσο χρήσιμα και χρηστικά. Άλλα γιατί δεν είναι δυνατό να εφαρμόσει σωστά πάνω τους το iPhone, άλλα γιατί ο διαστημικός σχεδιασμός τους, μπορεί να είναι ευχάριστος στο μάτι, αλλά κατά την διάρκεια της χρήσης, καταντά να σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ένα νέο όμως που έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter, φαίνεται να είναι ίσως ένα από τα καλύτερα.

Το εν λόγω, είναι κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου, ενώ ο σχεδιασμός του διατηρεί σταθερό το dock, ακόμα και αν σηκώσετε το τηλέφωνο άτσαλα από αυτό. Ακόμα και για την σύνδεση με το κινητό σας δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε κάποιο προστατευτικό κάλυμμα. Τα χρώματα στα οποία μπορείτε να το αποκτήσετε είναι ασημί, μαύρο ματ, πράσινο, πορτοκαλί,   ανάλογα με το πόσα χρήματα διατίθεστε να δώσετε για το project. Για παράδειγμα τα 59 δολάρια, θα σας δώσουν μία βασική Elevation Dock.

Το αξιοσημείωτο είναι η τεράστια επιτυχία που γνώρισε ο σχεδιαστής με τη βάση στο Kickstarter. Το project ανέβηκε μόλις χθες και έψαχνε κάπου στα 75.000 δολάρια, κατάφερε όμως μέσα σε 8 ώρες να όχι μόνο να τα συγκεντρώσει, αλλά να φτάσει τις 112.163 χιλιάδες δολάρια. Το project συνεχίσει ακάθεκτο να αυξάνει το ποσό, κάτι αρκετά εντυπωσιακό για ένα κομμάτι αλουμινίου.
 
Elevation Dock: Το καλύτερο dock για iPhone;
Elevation Dock: Το καλύτερο dock για iPhone;
Elevation Dock: Το καλύτερο dock για iPhone;

Δεν υπάρχουν σχόλια: