Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

H Samsung μπορεί να προικίσει με ένα Android «Value Pack» το Galaxy S αντί του ICS


undefined
Ακριβώς μια μέρα μετά, αφού κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Samsung πιθανότατα να επανεξετάζει την απόφασή της να μην απελευθερώσει μία ενημέρωση ICS (Android 4.0) για το Galaxy S και το Galaxy Tab, έχουμε και νέα εξέλιξη σύμφωνα με την οποία η εταιρεία ετοιμάζει τελικά ένα «Value Pack» που θα μπορούσαν να προσφέρει κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά, δίχως μια πλήρη αναβάθμιση.

Τα νέα για ένα πακέτο Android αυτής της μορφής κυκλοφόρησαν από την Κορέα, η οποία μέσες άκρες πρακτικά αναφέρει ότι η Samsung θα μπορούσε να ενσωματώσει κάποια χαρακτηριστικά του Android 4.0 πάνω σε ένα τρέχον Android 2.3 ROM, προσφέροντας μία μέση μία μέση λύση σε όλους εκείνους τους απογοητευμένους χρήστες των Galaxy S.

Το εν λόγω πακέτο, θα φέρει κάποιες από τις δυνατότητες του Ice Cream Sandwich που θα βρίσκει κανείς και στα νεότερα μοντέλα όπως multitasking δυνατότητες, αυξημένες web-surfing ταχύτητες, νέα σύνολα widget και τροποποιήσεις στην κάμερα (συμπεριλαμβανομένης και της μείωσης ανακαίνισης).

Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung εξήγησε ότι τα σημαντικότερα ζητήματα που εμπόδιζαν την αναβάθμιση σε ICS είχαν σχέση με την επαρκή διαθέσιμη μνήμη καθώς και λόγω των TouchWiz interface και Samsung Widgets .

Δεν υπάρχουν σχόλια: