Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

LG:Παρουσίαση του πρώτου Android Intel Medfield-powered τηλέφωνου στην CES;


Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Intel πρόκειται να παρουσιάσει ένα smartphone, το οποίο θα φέρει την πλατφόρμα της, Medfield, στην CES. Οι Medfield πρόκειται ουσιαστικά για την «απάντηση» της Intel απέναντι στους Snapdragon της Qualcomm και τους Tegra της Nvidia, που βασίζονται στην αρχιτεκτονική ARM.

Σύμφωνα με μια έκθεση από την Korea Times, η οποία υποτίθεται ότι πηγάζει από τον επικεφαλής της Ιntel Korea, Lee Hee-sung, ο πρόεδρος της Intel Paul Otellini θα παρουσιάσει ένα LG Android smartphone το οποίο θα τρέχει την Medfield πλατφόρμα και θα κάνει την εμφάνιση του λογικά αργότερα τον επόμενο χρόνο.

Η εταιρική σχέση μεταξύ Intel και LG δεν θα πρόκειται για κάτι το καινούργιο, αλλά κάποια παραδείγματα από το παρελθόν δεν ήταν και τόσο επιτυχή. Στην CES 2010, το LG GW990 υποτίθεται ότι θα αποτελούσε μία από τις πρώτες συσκευές MeeGo, αλλά τα σχέδια αυτά ναυάγησαν.

Αν και όπως είδαμε υπάρχει αναφορά ενός Android τηλεφώνου, ανώνυμο στελέχος της LG φαίνεται να έχει δηλώσει ότι «προσωπικά αμφιβάλλω ότι η LG Electronics θα κυκλοφορήσει τηλέφωνο με λογισμικό Android βασιζόμενο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της Intel».

Δεν υπάρχουν σχόλια: