Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΈΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΤΗΣ MICROSOFT


Η Microsoft Hellas υποδέχεται τα Χριστούγεννα του 2011 με μια εντυπωσιακή συλλογή νέων mouse.

Μια σειρά από εντυπωσιακά σε εμφάνιση νέα ποντίκια είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε περιορισμένες ποσότητες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αποτελώντας μια ιδανική πρόταση δώρου. Με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, τα νέα ποντίκια της Microsoft έρχονται να καλύψουν όλα τα γούστα, αποτελώντας κομψά εργαλεία τεχνολογίας που σίγουρα θα δώσουν περισσότερο χρώμα στον υπολογιστή σας.
Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η νέα σειρά Artist Series, καθώς η Microsoft συνεργάστηκε με διακεκριμένους designers για τη δημιουργία τους. Στο πλαίσιο αυτό, οι Fernando Chamarelli, Matt Moore, Linn Olofsdotter και Mike Perry κλήθηκαν να δουν το ιδιαίτερα δημοφιλές ασύρματο ποντίκι της Microsoft ως καμβά και να το ντύσουν εικαστικά, βάζοντας την προσωπική τους υπογραφή. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η δημιουργία μιας σειράς ποντικιών με ιδιαίτερα ευφάνταστα σχέδια που σίγουρα δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Τα προϊόντα της Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series έχουν εκτιμώμενη λιανική τιμή 27,50 €* και διατίθενται σε τέσσερα μοναδικά σχέδια. Κάθε ποντίκι της σειράς αυτής, σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στο νάνο-πομποδέκτη του που μπορεί να μείνει στο PC σας χωρίς πρόβλημα, αλλά και την επαναστατική τεχνολογία BlueTrack της Microsoft που του επιτρέπει να λειτουργεί σε περισσότερες επιφάνειες από οποιοδήποτε άλλο ποντίκι, όπως σε γρανίτη, ακατέργαστο ξύλο ή χαλί. Διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως 8 μήνες και είναι ιδιαίτερα άνετο στη χρήση.

Microsoft Touch Mouse Artist White
Ένα ακόμα ποντίκι που προστίθεται στην παλέτα της Microsoft είναι το ιδιαίτερα κομψό Microsoft Touch Mouse Artist White, διακοσμημένο από την καλλιτέχνιδα Dianne Cheuk. Η τεχνολογία multitouch που διαθέτει το Touch Mouse είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα Windows 7 και επιτρέπει στους χρήστες να «παίζουν» με τα δάκτυλά τους τις λειτουργίες του ποντικιού, κάνοντας εύκολη και διασκεδαστική την ενασχόληση με το PC τους. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να κάνει όχι μόνο τις κλασικές κινήσεις που έχει συνηθίσει με ένα ποντίκι, όπως η συνηθισμένη “point and click” διαδικασία, αλλά και επιπλέον, χρησιμοποιώντας μέχρι και 3 δάκτυλα, να δημιουργήσει απλές εναλλακτικές εντολές για τις λειτουργίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Το ποντίκι αυτό εξασφαλίζει ξεκούραστη και άνετη χρήση, ενώ διαθέτει ένα εύχρηστο και πολύ μικρό πομποδέκτη, καθώς και δείκτη κατάστασης της μπαταρίας που επιτρέπει στο χρήστη να γνωρίζει άμεσα πότε χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία. Το ποντίκι αυτό έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή 79,90 €*.



                 
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 Limited Editions Cosmic & Pirouette
Δύο επιπλέον ποντίκια που αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα είναι τα Cosmic και Pirouette. Διαθέτουν ιδιαίτερο σχεδιασμό και στυλ, ενώ ενσωματώνουν την επαναστατική τεχνολογία BlueTrack που τους επιτρέπει να λειτουργούν σε περισσότερες επιφάνειες από οποιοδήποτε άλλο ποντίκι, όπως σε γρανίτη, ακατέργαστο ξύλο ή χαλί. Επιπλέον, διαθέτουν ένα νανο-πομποδέκτη, τον οποίο μπορείτε να αφήνετε χωρίς προβλήματα στον υπολογιστή σας ή να τον αποθηκεύετε μέσα στο ποντίκι. Τα ποντίκια Cosmic και Pirouette έχουν μπαταρία με διάρκεια ζωής έως 10 μήνες, διαθέτουν scrolling τεσσάρων κατευθύνσεων και τέσσερα προγραμματιζόμενα κουμπιά και έχουν εκτιμώμενη λιανική τιμή είναι 38,50 €*.



Microsoft Arc Touch Mouse Limited Edition Cement Grey & Sangria Red
Το Arc Touch Mouse της Microsoft, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, την εμφάνισή του και τις επιδόσεις του, πλέον διατίθεται και σε δύο νέα κομψά σχέδια σε κόκκινο και γκρίζο. Διαθέτει ευλύγιστο σχεδιασμό, καμπυλώνει για άνετη χρήση και γίνεται επίπεδο για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει scrolling ακριβείας, ενώ με την τεχνολογία BlueTrack δουλεύει χωρίς προβλήματα στις περισσότερες δύσκολες επιφάνειες, άσχετα με την υφή που μπορεί να έχουν. Έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή 65,50 € *.



Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 New Colors Black Galaxy & Dove White Ravel
Η σειρά Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 ανανεώνεται με επιπλέον κομψά σχέδια. Ενσωματώνοντας την επαναστατική τεχνολογία BlueTrack, λειτουργεί σε περισσότερες επιφάνειες από οποιοδήποτε άλλο ποντίκι, όπως σε γρανίτη, ακατέργαστο ξύλο ή χαλί. Διαθέτει νανο-πομποδέκτη που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να τον αφήνει χωρίς προβλήματα στον υπολογιστή του ή να τον αποθηκεύει μέσα στο ποντίκι. Διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως 10 μήνες, scrolling τεσσάρων κατευθύνσεων και τέσσερα προγραμματιζόμενα κουμπιά. Έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή 38,50 €*.

* Οι παραπάνω τιμές είναι εκτιμώμενες τιμές λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%.
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: