Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

MOTOROLA XYBOARD: ΔΎΟ ΝΈΑ TABLETS ΜΕ RAZR ΚΑΤΑΓΩΓΉ


Motorola Xyboard: Δύο νέα tablets με RAZR καταγωγή
Η Motorola έκανε δυναμικό comeback φέτος με αποκορύφωμα το Motorola Droid Razr. Θέλοντας να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία, δεν κάθησε με σταυρωμένα τα χέρια και αναπτύσει το επόμενο Droid κινητό, αλλά και 2 νέα tablet που κινούνται γύρω απο την σχεδιαστική λογική του RAZR.

Η είδηση έρχεται απο την άλλη πλευρά του ατλαντικού και συγκεκριμένα απο την Verizon, και σύμφωνα με αυτή μέσα στο Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσουν 2 tablet ίδιων τεχνικών χαρακτηριστικών με μόνη διαφορά το μέγεθος της οθόνης. Ένα με διαγώνιο 8 ίντσων και ένα με 10. Επιπλέον μαζί με το 10αρι θα έρχεται ένα stylus, καθώς έχει πιο επιχειρηματικό προσανατολισμο, το οποίο θα χρησιμεύει στην δημιουργία παρουσιάσεων, σημειώσεων κ.α.. Απο την άλλη το 8αρι προορίζεται για προβολη multimedia περιεχομένου και για το λόγο αυτό θα έχει subwoofer και 2.1 συστημα ήχου!

Και το όνομα αυτών, Motorola Xyboard. Η Motorola φαίνεται να άφησε το όνομα Xoom, καθώς δεν πήγε και τόσο καλα. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να ονομάσουμε το 10αρι Xoom2. Και τα 2 θα τροφοδοτούνται απο έναν dual-core επεξεργαστη άγνωστης, για την ώρα, προέλευσης (αλλα πιθανότατα θα πρόκειται για τον Ti Omap4430 που έχει και το Droid RAZR ή κάποιο αντίστοιχο). H μνήμη RAM ανέρχεται στο 1GB, ποσό αρκετό για την εκτέλεση multitasking ενεργειών, ένω θα διαθέτουν 2 κάμερες, μπροστά και πίσω, για την λήψη φωτογραφιών/βίντεο.


Όπως είπαμε και στην αρχή τα 2 νέα tablet θα έχουν RAZR σχεδιασμό. Αυτό, το πρώτο πράγμα που φέρνει στο μυαλό είναι πολύ μικρό πάχος και τα νέα tablet δεν θα απογοητευσουν κανένα, αφου είναι πιο λεπτά απο τις μπαταρίες ΑΑΑ. Αυτό σημαίνει πως το πάχος τους είναι γύρω στα 9 χιλιοστά! Επιπλέον, σε αντιθεση με το σύνολο των tablet, δεν διαθέτει λείες, στρογγυλεμένες γωνίες, αλλά θυμίζει το Droid RAZR που οι γωνίες υπάρχουν. Δείτε και την παρακάτω φωτογραφία.

undefined

Η Motorola φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της τον τελευταίο καιρό και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι! Μείνετε συντονισμένοι!
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: