Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Dual screen φωτογραφική από την Samsung με Wi-Fi


Παρ 'όλα τα προγνωστικά θανάτου των point-and-shoot, η Samsung φαίνεται ότι δεν θα εγκαταλείψει έτσι εύκολα τον αγώνα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την 199 δολαριών DV300F, την πιο πρόσφατη στην σειρά DualView φωτογραφική μηχανή. Όπως όλες οι μηχανές DualView, η DV300F έχει δύο οθόνες LCD, μία στο μπροστινό μέρος και άλλη μία στο πίσω μέρος. Η μπροστινή φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη όταν δεν έχετε κάποιον να σας τραβήξει μία φωτογραφία και στο νέο αυτό μοντέλο, έχει επανασχεδιαστεί ώστε να κρύβεται όταν η μηχανή δεν χρησιμοποιείται.

Το νέο 16-MP μοντέλο διαθέτει επίσης και Wi-Fi, με ενσωματωμένη δυνατότητα διαμοιρασμού, για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο σε Facebook, Picasa, Flickr και YouTube, καθώς και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε κάποια online υπηρεσία ή σε κάποιο σκληρό δίσκο.

Η φωτογραφική μηχανή τραβάει 720p βίντεο με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, οπτικό zoom 5x και έναν όμορφο 25 χιλιοστών ευρυγώνιο φακό. Διαθέτει επίσης πολλά αστεία και δημιουργικά «τεχνάσματα», τα οποία θα ευχαριστήσουν όλους τους λάτρεις αυτοπροσωπογραφιών.

Η DV300F αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα καταστήματα τον Μάρτιο, αν και σίγουρα θα έχουμε περισσότερα νέα για αυτήν στην επερχόμενη CES.

Δεν υπάρχουν σχόλια: