Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Το Thessaloniki live radio Radio είναι ερασιτεχνικός σταθμός & δημιουργήθηκε από μια παρέ



Το σημαντικότερο στη ζωή είναι να χαίρεσαι την κάθε στιγμή που σου προσφέρεται σε μια εποχή πουομολογουμένως υπάρχουν αρκετές πιεσμένες καταστάσεις στην καθημερινότητα του καθενός μας.
Το κέφι, η αισιοδοξία, το χιούμορ, η υγεία είναι κάποια από τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να τη χαρείς. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε τα περισσότερα από αυτά, μαζί με καλή μουσική.
Το Thessaloniki live  Radio είναι ερασιτεχνικός σταθμός & δημιουργήθηκε στης 27/12/2011 από μια παρέα "πραγματικών φίλων" που αγαπούν τη μουσική. Ο σταθμός "εκπέμπει"  μέσω internet στην καλύτερη δυνατή ποιότητα (.128kbps stereo), καλή μουσική χωρίς περιορισμούς, γιατί η μουσική δεν έχει δόγμα. Μπορειται να μας ακουσετε και σε αλλα 2 site http://thessalonikilive.listen2myradio.com/  & http://kokkinakarota.blogspot.com/
Η μουσική σε ταξιδεύει εκεί που ο καθένας από μας θέλει να ταξιδέψει, με τις αναμνήσεις του & την φαντασία του, κάτι εντελώς προσωπικό.
Στο Thessaloniki live Radio θα ακούγονται τα περισσότερα είδη καλής μουσικής, επιλογής σας είναι με ποιο θα ταξιδέψετε, γιατί στο φινάλε..
«Μια ζωή την έχουμε & αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντίσουμε…».
Χαρά μας θα είναι & ο σταθμός είναι πάντα ανοικτός στις δικές σας προτάσεις - σχόλια για την μουσική & τις εκπομπές του. Τo chat των παραγωγών είναι στην διάθεση σας για επικοινωνία.
Αυτό το site είναι απόλυτα, ελεύθερα, δικό σας!
Το οξυγόνο του είναι οι ακροατές του, εσείς!
Προστατέψτε το, κρατώντας μακριά οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά, που μπορεί να χαλάσει την προσπάθεια αυτή.
Καλή διασκέδαση!…

Δεν υπάρχουν σχόλια: