Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ήρθαν τα XOOM 2 και XOOM 2 Media Edition από τη Motorola


Δύο νέες και πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες φέρνει η Motorola Mobility στον κόσμο των tablets. Οι  εκδόσεις  Motorola XOOM 2 και Motorola XOOM 2 Media Edition – γεμάτες από δυναμική παραγωγικότητα, πλούσια ψυχαγωγία και προσαρμόσιμες εμπειρίες – είναι πια διαθέσιμες!

«Τα tablets γίνονται όλο και περισσότερο ένα αναγκαίο εργαλείο για να παραμένεις συνδεδεμένος, να ολοκληρώνεις τις δουλειές σου και να διασκεδάζεις στο σπίτι αλλά και όταν είσαι εν κινήσει», δήλωσε ο Σπύρος Τσίτος , general manager, Mobile Devices, Motorola Mobility Hellas. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτές τις δύο νέες προσθήκες στο πορτφόλιο των tablets μας που βασίζονται στην επιτυχία του πρώτου Motorola XOOM και προσφέρουν πιο δυναμικές εμπειρίες tablet στην Ευρωπαϊκή αγορά» .

Τα νέα Motorola XOOM 2 και Motorola XOOM 2 Media Edition διαθέτουν λειτουργικό Android 3.2, επεξεργαστή με διπλό πυρήνα 1.2 GHz, εξαιρετικές οθόνες Corning Gorilla Glass και ειδική επένδυση που είναι ανθεκτική στις σταγόνες του νερού. Συγχρόνως, και τα δύο tablets περιλαμβάνουν τη νέα εφαρμογή MotoCast1 που σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι τη μουσική σου, τις φωτογραφίες σου, τα βίντεο σου και τα αρχεία σου ανάμεσα στον υπολογιστή σου και στο tablet σου χωρίς τη χρήση εφαρμογών ή καλωδίων.

Motorola XOOM 2: Ελαφρύτερο και φωτεινότερο
Το Motorola XOOM 2 διαθέτει μία οθόνη 10.1 ιντσών και Android 3.2 Honeycomb όπως ο προκάτοχός του, αλλά οι ομοιότητες τελειώνουν εδώ. Η οθόνη είναι πιο φωτεινή και ζωντανή με ενίσχυση χρωμάτων και οι γωνίες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε το tablet να είναι πιο άνετο όταν το κρατάς – αυτό το tablet είναι εύκολο για το μάτι και εύκολο για τα χέρια. Το Motorola XOOM 2 έχει προεγκατεστημένα χαρακτηριστικά Business Ready όπως τη στήριξη VPN και την αποκρυπτογράφηση στοιχείων.
Το Motorola XOOM 2 διαθέτει ενσωματωμένο MOTOPRINT σε εφαρμογές κλειδιά ώστε να εκτυπώνεις ασύρματα από το tablet σου. Είναι περίπου 100 γραμμάρια πιο ελαφρύ από το πρώτο Motorola XOOM που το καθιστά πιο εύκολο στη μετακίνηση, και μπορεί να αντέξει νερό και σκόνη από το αυτοκίνητο και τη βροχή εξαιτίας της νέας επένδυσης που το προστατεύει από το νερό. Η μπαταρία αντέχει για περισσότερες από 10 ώρες προβολής βίντεο που σημαίνει ότι μπορείς να το έχεις μαζί όπου και αν το χρειάζεσαι.
Motorola XOOM 2 Media Edition: Νίκησε την ανία σου
Το Motorola XOOM 2 Media Edition είναι εύκολο να το κρατάς με το ένα χέρι εξαιτίας της 8.2 ιντσών οθόνης του, και είναι εύκολο να το έχεις μαζί σου όπου κι αν πας, αφού ζυγίζει λιγότερο από το αγαπημένο σου βιβλίο που κουβαλάς παντού. Σχεδιασμένο για ψυχαγωγία. Διαθέτει μια αμβλεία, 178 βαθμούς, γωνία προβολής. Αν το κρατήσεις απέναντι από κάποιον ή δίπλα σε κάποιον, όλοι θα βλέπετε το ίδιο εξαιρετικά.
Το Motorola XOOM 2 Media Edition έχει βελτιωθεί κατά 20% στα γραφικά του σε σχέση με το πρώτο Motorola XOOM για καλύτερα παιχνίδια, διαθέτει ήχο που προσαρμόζεται στο πραγματικό περιβάλλον με δυνατό μπάσο που είναι ευχάριστο στα αυτιά σου, και ξεχωρίζει από το πλήθος με την ταχύτητά του στις πολλαπλές λειτουργίες. Μπορεί ακόμα να λειτουργήσει ως γενικό τηλεχειριστήριο για τον AV οικιακό εξοπλισμό με την προσωπική εφαρμογή custom remote control, η οποία είναι προεγκατεστημένη στο tablet. Τέλος, η ανθεκτική στο νερό επένδυση προσφέρει επιπλέον ασφάλεια ενάντια στις σταγόνες που μπορεί να προκύψουν στη διασκέδασή σου.
 0 0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: