Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Νέες εφαρμογές Twitter για iPhone και Android


undefined
Παρόλο που το Twitter έχει μεγάλη απόσταση από το Facebook σε ό,τι αφορά την κοινωνική δικτύωση κάνει τα πάντα για να ισχυροποιήσει τη θέση του.
Έτσι λοιπόν, αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντικές είναι οι φορητές συσκευές για την επέκταση του, έδωσε στην κυκλοφορία νέες εκδόσεις για τις εφαρμογές του σε iPhone και Android. Επανέφερε μάλιστα κάποιες από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες οι οποίες είχαν αποσυρθεί κατά τον τελευταίο του επανασχεδιασμό.
Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές είναι φυσικά το Swipe, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να σύρει το δάκτυλό του κατά μήκος ενός Tweet για να εμφανίσει όλες τις βασικές επιλογές του.
Παράλληλα όμως έχει προχωρήσει σε διάφορες εικαστικές αλλαγές καθώς και βελτιώσεις στη λειτουργικότητα. Από αυτές η σημαντικότερη είναι βέβαια η ειδοποίηση που ζητά την επιβεβαίωση του χρήστη κατά την επιλογή της λειτουργίας αναζήτησης φίλων (Find Friends). Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το Path από το ανέβασμα των επαφών κάθε χρήστη χωρίς την έγκριση του, όλες οι υπηρεσίες είναι ευτυχώς πολύ πιο προσεκτικές ως προς το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: