Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το μυρμήγκι της Toshiba



Το ότι η Toshiba ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά ένα 10-ιντσο tablet είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Δυο πράγματα δε γνωρίζουμε μέχρι σήμερα: το όνομά του και την τιμή του. Να, όμως, που έχουμε τις πρώτες πληροφορίες και για τα δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το νέο tablet θα λέγεται ANT. Αν δε γνωρίζετε αγγλικά, να σας πληροφορήσουμε ότι ant σημαίνει μυρμήγκι, οπότε εδώ υπάρχει ζήτημα με τα κριτήρια ονοματοδοσίας που έχουν εκεί στην Toshiba. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε λίγες εβδομάδες να δούμε και επίσημα τι όνομα έχουν επιλέξει οι Ιάπωνες.

Όσο για την τιμή, οι φήμες λένε ότι το μοντέλο των 8GB θα στοιχίζει 450 δολάρια. Με τη σημερινή ισοτιμία, αυτό σημαίνει 312 ευρώ, αν και δεν αποκλείεται να έχουμε αποκλίσεις στην ελληνική αγορά. Η έκδοση των 16GB ανεβαίνει στα 500 δολάρια (346 ευρώ), ενώ το μεγάλο μοντέλο των 32GB πάει στα 580 δολάρια (401 ευρώ).

Αν ισχύουν οι πληροφορίες για τις τιμές, τότε το ANT (έλεος πια!) θα σπάσει ταμεία. Να υπενθυμίσουμε ότι μιλάμε για 10-ιντσο tablet με ανάλυση 1280x800, δύο κάμερες, Tegra 2, Android 3.0 και πλήρες σετ συνδεσιμότητας (USB, mini-USB, HDMI, SD card reader, 802.11n Wi-Fi και Bluetooth). Καθόλου άσχημο πακέτο για 312 ευρώ, έτσι δεν είναι;[via]
T3

Read more: TECH&TECH: Το μυρμήγκι της Toshiba

Δεν υπάρχουν σχόλια: