Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

LG GT400 Viewty Smile, να το αγοράσω ή όχι;

undefined

Αυτό που έχει σημασία στην αγορά ενός κινητού είναι να μας αρέσει. Δεν υπάρχει καλό και καλύτερο, πρόσφατα πήρα ένα Nokia 1616 με 26 ευρώ και ήμουν κατενθουσιασμένος γιατί το θέλω για την παραλία για να μιλάω και να μην φοβάμαι μήπως χαλάσει το smartphone ή μήπως πέσει η μπαταρία του μετά από 2 ώρες ομιλία.
Οπότε το LG GT400 με την κάμερα των 5MP που είναι ικανοποιητική για ένα μοντέλο των 100 ευρώ, το ραδιόφωνο και την αρκετά μεγάλη οθόνη των 3 ιντσών είναι ότι πρέπει για εσένα, ειδικά που το είδες και σου αρέσει.
Μάλιστα η κάμερα έχει πιστοποίηση Schneider-Kreuznach που σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης έχει autofocus οπότε οι φωτογραφίες θα είναι καθαρές και stabilizer οπότε και να το κουνάμε λίγο το χεράκι δεν πειράζει, οι φωτογραφίες βγαίνουν καθαρές. Μπορείς να τραβάς και βίντεο στα 20fps με ποιότητα QVGA που δεν είναι τόσο κακή. Το κακό είναι ότι δεν έχει flash οπότε no photos το βράδυ.
Φυσικά το συγκεκριμένο κινητό έχει και άλλες δυνατότητες και σου δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ και στα social media όπως το Facebook χάρη σε ειδικές εφαρμογές. Το κακό είναι ότι δεν έχει Wi-Fi δέκτη που σημαίνει ότι μπαίνει στο ίντερνετ μόνο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας οπότε πριν μπεις να είσαι σίγουρη για τις χρεώσεις που ισχύουν.
Επίσης μπορεί να πάρει κάρτα microSD στην οποία θα αποθηκεύουμε τα τραγούδια ή τις φωτογραφίες μας κι έτσι μπορεί να λειτουργήσει και ως MP3 player.
Δεν ξέρω αν σου αρέσει το ροζ ή το ασημί πάντως γενικά τα ροζ LG κάνουν θραύση στις γυναίκες (όπως και κάθε άλλο ροζ αξεσουάρ).
Κατά τα άλλα το τηλέφωνο έχει bluetooth για να συνδέσεις ασύρματο ακουστικό και να μιλάς χωρίς να τρως ακτινοβολία ενώ η μπαταρία του κρατάει για 350 ώρες σε κατάσταση αναμονής ή 3Η30 ομιλίας.
Η χαμηλή τιμή οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για μοντέλο που ανακοινώθηκε πριν από περίπου 1 χρόνο όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία καθώς έχει προηγμένα χαρακτηριστικά που θα το κρατάνε για καιρό ακόμα εντός αγοράς.
Το λειτουργικό σύστημα δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα γιατί δεν είναι σύνθετο όπως είναι τα Android τηλέφωνα. Θα βρεις γρήγορα άκρη και θα το τιθασεύσεις, φυσικά για περισσότερα ρίχνεις μια ματιά στο manual.
Το LG GT400 λέγεται αλλιώς και LG Viewty Smile και η τιμή του ξεκινάει από 93 και φτάνει στα 163 ευρώ ενώ νομίζω ότι αν κοιτάξεις την επιδότησή σου ενδέχεται να το πάρεις και πιο φτηνά ακόμα.[via]

Read more: TECH&TECH: LG GT400 Viewty Smile, να το αγοράσω ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: